• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Kayseri'de Suriye uyruklu şahısların araçları iş makineleri ile parçalanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Protestonun sebebleri vardır ona göre belirli yerler hedef alınır; hedef ülkemizde sözde mülteci olarak yaşayan illegal suçlular insanlarda ona göre hareket ediyor.

Ülkendeki bakkal, cebindeki üç kuruşu nasıl daha fazla tokatlarım diye bakıyor. Sen hala ırktan, milliyetten bahsediyorsun. Enerjini anlamsız ayrılıklara harcıyorsun. Yazık. Mesele ahlaki.

Son düzenleme:
Protestonun sebebleri vardır ona göre belirli yerler hedef alınır; hedef ülkemizde sözde mülteci olarak yaşayan illegal suçlular insanlarda ona göre hareket ediyor.

Mültecileri gönderecek olan kim? Devlet. Hedef o zaman kim? Devlet. Mültecileri göndermeyen kim? Devlet. Protesto edersen gönderecek kim? Devlet. Bu adamların kendi istekleriyle yürüyerek vatanlarına mı dönecekler? Hayır, devlet seve seve yollayacak.

Bu kadar basit. Sorunu çözecek olan devlet. Suriyeliler değil.

Neyse arkadaşlar, iyi bir tartışma ortamı belki oluşmadı ama bunu sabahın bir körü olmasına bağlıyorum. Umarım olaylar tatlıya bağlanmıştır. Herkese iyi geceler.

Siz anlamak istemiyorsunuz bu Suriyelilere bu ülkeye dün gelmedi, devlet mültecileri geri göndermiyor.

Devlet göndermediği sürece bunlar gitmez dostum. Boşuna uğraşıyorsunuz maalesef. Umarım çabalarınız sonuç verir ve en az zararla kurtuluruz. Ne diyim artık.

Ülkendeki bakkal, cebindeki üç kuruşu nasıl daha fazla tokatlarım diye bakıyor. Sen hala ırktan, milliyetten bahsediyorsun. Enerjini anlamsız ayrılıklara harcıyorsun. Yazık.
Ülkemdeki bakkal beni tokatlasın yeterki ülkedeki Suriyeli maymun 5 yaşında ki bir çocuğa tecavüz etmesin.

Sen daha tersini düşünüyor olabilirsin sıkıntı yok senin problemin.

Ülkemdeki bakkal beni tokatlasın yeterki ülkedeki Suriyeli maymun 5 yaşında ki bir çocuğa tecavüz etmesin.

Sen daha tersini düşünüyor olabilirsin sıkıntı yok senin problemin.

"Suçu meşrulaştımak" işte tam olarak budur. Ayrıca tecavüzü, ben hiçbir mesajımda onaylamadım.

İşte siz bu kadar anlamdan uzak ve taraftarlığa bulaşmış bir haldesiniz.

Biz Avrupa'ya gidemiyoz sizi mı gondericez nereye giderseniz gidin filistine kadar yolunuz var.

Vay sen ne kadar zekisin öyle, sen yeter ki iste seve seve giderler şimdi. Çok haklısın ya, biz boşuna konuşuyoruz, sadece gitsinler desek yeter. Hemen girerler şimdi.
Ama çok zeki @1178 arkadaşımızın dediği gibi “sadece gitsinler” demek yeterli gerisi önemli değil 20 yıldır gitsinler diyoruz bir 20 yıl daha gitsinler deriz belki giderler bir ihtimal.
10 milyon ya da fazla; silahlı olup olmadığı belli olmayan mülteciyi şiddetle göndermeye çalış bakalım, sonuçları paylaşırsın. Tabi elde bir ülke kalırsa.

Çarpıtmakta üstünüze yok. Yönetim değişmeden zaten kimse gönderilmeyecek, o eşiği aşmak gerekli. Gönderilsin manifestini de salık vermiyorum; ama tabii konunun başından beri okumakla olan sıkıntılarımızı çözseydik şu noktaya da gelmezdik.

Ülkendeki bakkal, cebindeki üç kuruşu nasıl daha fazla tokatlarım diye bakıyor. Sen hala ırktan, milliyetten bahsediyorsun. Enerjini anlamsız ayrılıklara harcıyorsun. Yazık. Mesele ahlaki.

O bakkalın kâr etmemesinin aç kalma korkusunun tek sebebi 10 milyon siginmacinin onun sofrasindan ekmeğini yemeğini calmasidir.

Kusura bakma samimi değilsin, mültecilere sempati beslediğini adım gibi biliyorum, 100 metre öteden anlaşılıyor elinde olsa ülkeye Filistinli mülteci bile sokarsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…