Kayseri'de Suriye uyruklu şahısların araçları iş makineleri ile parçalanıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umarım kimse beni Suriyeli bir pedofili yanlısı sanmaz. Dediklerimi doğru ve mantıklı okuyun. Bu milletimiz adına kötü şeyler doğurabilir. Bir şeyler yakılmadan yıkılmadan protesto edilseydi şu zamana kadar belki de gitmişlerdi.

Suriyeliler sürekli yapıyor ne kadar olay varsa hep onlardan çıkıyor ayrıca biz 5 yaşındaki çocuga tecavüz edecek kadar aşağılık değiliz bunu siz yaparsıniz alttan alttan savunuyorsun.

Olay oldu tamam suçlu yakalandı bitti. Olay bu kadar sanıyorsun en az 15 yıldır
Amerikalı Fransız bilmem nereli gelip burada Türk halkının sırtında geçinip, kiraların yüksek olmasında ki en büyük etken olmuyor burada. Veya işsizlik ve düşük maaşa mecbur kalma gibi sorunlar yaratmiyorlar. Diplomatlar işini bilse durum bu noktaya gelmezdi zaten. Bir şeyleri karsilastirirken düzgün karşılaştırın. Kimse boşa nefret etmiyor bunlardan.

İşsizlik ve düşük maaşa mecbur kalma dediğin şey fırsatçı işverenler yüzünden oluyor. Suriyelilerden değil. Doğru düzgün protesto edemiyor muyuz olayları? Şu anda bu ülkede mültecileri savunacak kimse tanımıyorum. Şu zamana kadar da tüm ülkecek bir kere çıkıp protesto etmedik. Yakıp yıkmanın zararı bize olur onlara değil. Onlar gelmeye devam eder. Daha öncesinde aynısı Ankara'da oldu. Ee ne değişti? Yine oldu işte.

Konuyu türklere getirmen tarafını belli ediyor zaten aynen diplomasi bir 15-20 yil daha durun bebeklerle nikah kıyma hayalinizi gerceklestirirsiniz.

Suriyeliler sürekli yapıyor ne kadar olay varsa hep onlardan çıkıyor ayrıca biz 5 yaşındaki çocuga tecavüz edecek kadar aşağılık değiliz bunu siz yaparsıniz alttan alttan savunuyorsun.

Neyi savunuyor? Saçma sapan ithamlarda bulunmayın. Bu kadar da düşülmez ama.

Neyin ne olduğunu bilmeden bir şeyler savunuyorsun dostum. Boş konusuyorsun farkında değilsin.

Aynı zihniyet. Suç, milliyetle bağlı değildir. Birinin yaptığı saçma sapan bir hareket bütün bir ırka atfedilemez.

Neyi çarpıtıyorum? Siz, münferit bir hareket ile kelle avcılığı peşindesiniz.

Konuyu türklere getirmen tarafını belli ediyor zaten aynen diplomasi bir 15-20 yil daha durun bebeklerle nikah kıyma hayalinizi gerceklestirirsiniz.

Saçmalamayı kes, Arap milliyetçisi gibi mi duruyorum oradan. Ulan ülkede hayatınızda düzgünce bir protesto yapamamışsınız. Ne Filistin destekçisi, ne Suriyeli karşıtı, ne LGBT'lisi geliyorsunuz burada yağma yapıyorsunuz. Aynısı Ankara'da oldu. Ne değişti kanka bana açıklar mısın?

Neyi savunuyor? Saçma sapan ithamlarda bulunmayın. Bu kadar da düşülmez ama.

Aynı zihniyet. Suç, milliyetle bağlı değildir. Birinin yaptığı saçma sapan bir hareket bütün bir ırka atfedilemez.
Kültür nedir bilir misin?

Örneğin Afganların genç erkekler hakkında oluşan kültürlerinden haberin var mı?

Yoktur tabii bilmeden konuşan önemsiz birinden başka bir şey değilsin.

Bkz: Bacha Bazi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…