Üzücü bir haberle karşı karşıyayım. Kayseri'de mülteci karşıtı grupların yaktıkları ev Türk vatandaşa aitmiş. Gerçekten ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Bu tarz saldırgan tavırlar ile mülteci sandıkları kişilerin evlerini yakmaları tamamıyla terör eyleminden farksızdır. Saldırgan yöntemlerin ne kadar saçma gereksiz olduğunu bir kez daha gördünüz. Saldırgan olmayan çözümler bulmamız lazım. Yoksa bize karşı daha da kinlenip gençlerimize yaşlılarımıza çocuklarımıza zarar verebilir bu mülteciler.
Detaylar
Kim cevapladı?Dün olayları takip ederken tahmin etmiştim böyle bir hadise yaşanacağını.
Kayseri yarın sandığa gitse cumhur ittifakı yine birinci parti çıkar. Çok da şey yapmamak lazım.
Kayseri yarın sandığa gitse cumhur ittifakı yine birinci parti çıkar. Çok da şey yapmamak lazım.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben demistim yapilan sey yanlis diye.
Umarım bunu yapanlar tutuklanmıştır.
LA Knight
Üstün
Ülkenin insanı o kadar yobaz o kadar eşek ki yarın Madımak Katliamı var ve 1 gün öncesinde olanlara bak. Aradan zaman geçiyor da bu milletin tas kafalılığı, yobazlığı geçmiyor.
Her seferinde de halk galeyana geliyor. Geçenlerde bir benzeri yaşandı orada sadece millet toplandı adamı linç edip, dövdüler. Burada ise tüm mahalleyi mahvettiler.
Her seferinde de halk galeyana geliyor. Geçenlerde bir benzeri yaşandı orada sadece millet toplandı adamı linç edip, dövdüler. Burada ise tüm mahalleyi mahvettiler.
Bu adeta teröristlik, bunu yapanları hapise atıp verdikleri zararı da ödetmeleri gerekli.Ülkenin insanı o kadar yobaz o kadar eşek ki yarın Madımak Katliamı var ve 1 gün öncesinde olanlara bak. Aradan zaman geçiyor da bu milletin tas kafalılığı, yobazlığı geçmiyor.
İnsanlık dışı bir olay. Suriyeli de olsa Türk de olsa herhangi bir ırk da olsa bir ev yakılmamalı. Ya içeride küçük çocuklar olsaydı? Irkçılık bir ruh hastalığıdır.Evlerden biri Türk evi çıkınca bu olayın ne kadar akıl dışı olduğunu anlayıp yalnızca bu sebeple üzülecek forum üyelerine sahip olmak da bizim ayıbımız olsun. Birazdan gelirler.
Üzücü bir haberle karşı karşıyayım. Kayseri'de mülteci karşıtı grupların yaktıkları ev Türk vatandaşa aitmiş. Gerçekten ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Bu tarz saldırgan tavırlar ile mülteci sandıkları kişilerin evlerini yakmaları tamamıyla terör eyleminden farksızdır. Saldırgan yöntemlerin ne kadar saçma gereksiz olduğunu bir kez daha gördünüz. Saldırgan olmayan çözümler bulmamız lazım. Yoksa bize karşı daha da kinlenip gençlerimize yaşlılarımıza çocuklarımıza zarar verebilir bu mülteciler.
Şöyle bir protesto çok iyi oldu ancak evlerin yakılması elbette doğru değildi. Evin kimin olduğunu bilemezsin, veya içeride çocuklar var mı bilemezsin. Yine de halk içindeki öfkeyi net bir şekilde göstermiş oldu.