oğuz sasi 124
Bilgin
İyi sosyaller. Yaklaşık temmuz ayında bir kaza atlattım. Motorum ile bir Mercedes'e yandan vurup tamponunu kırdım az bir şey. Arkadaş sigorta ile aralarında çözmüş ve sigorta şirketim 30.000 TL ödeme yapmış. Yani olay kapanmış durumda benim anladığım kadarıyla. Şimdi az önce e-Devlet'e girip kontrol edeyim dedim ve dava açılmış üstüme. Hem de 4 gün önce. Bunun neden açıldığını bilmiyorum, hiçbir şekilde oralara gidip de davalara katılmayacağım.
Bunun neden olduğunu az çok kestirebiliyorum aslında. Bana başından beri kaza yaptığımız zaman benim kiralık araç masraflarımı vb. gidermek zorundasın vb. terimlerde bulunuyordu. Ben de durumumun olmadığını ona açıkça belirttim. Kuryeyim bu arada.
Daha önce hiç kaza yapmamıştım, bu konularda bilgim yok. Bu konuda ne yapmam gerekiyor?
Bunun neden olduğunu az çok kestirebiliyorum aslında. Bana başından beri kaza yaptığımız zaman benim kiralık araç masraflarımı vb. gidermek zorundasın vb. terimlerde bulunuyordu. Ben de durumumun olmadığını ona açıkça belirttim. Kuryeyim bu arada.
Daha önce hiç kaza yapmamıştım, bu konularda bilgim yok. Bu konuda ne yapmam gerekiyor?
Son düzenleyen: Moderatör: