rastgelebiradam
Çalışkan
Bildiğiniz gibi bu güncelleme sorunlu ve oldukça FPS düşüşü yaşadım. Güncellemeyi kaldırmaya çalışıyorum ancak (hata 0x800F0905) alıyorum bu güncelleştimeyi nasıl kaldırabilirim?
Aynı sorunu yaşıyorum ve çaresizlik içindeyimBildiğiniz gibi bu güncelleme sorunlu ve oldukça FPS düşüşü yaşadım. Güncellemeyi kaldırmaya çalışıyorum ancak (hata 0x800F0905) alıyorum bu güncelleştimeyi nasıl kaldırabilirim?
Acilen bu durumu düzeltecek bir güncelleme getirmeleri lazım. Genel olarak oyunlarda 40-50 FPS düşüş yaşadım. PUBG de 200 civarı FPS alırken, şu an da 140-170 arası alıyorum ETS 2 de 120-130 FPS alırken şu an 80-90 FPS alıyorum.
Denedim fakat işe yaramıyor. Herkes bu güncelleştirmeyi kaldıramamaktan şikayetçi.CMD'yi yönetici olarak çalıştır, sırayla bu komutları gir. Bitince yeniden başlat. Tekrardan dene kaldırmayı.
Kod:sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
Evet.Sebebi NVIDIA ekran kartları ile tam uyumlu çalışmaması biye biliyorum.
Eğer bu sorunu çözecek yeni güncelleme getirmezlerse Windows 10'a geçeceğim.Sebebi NVIDIA ekran kartları ile tam uyumlu çalışmaması biye biliyorum.
Bildiğiniz gibi bu güncelleme sorunlu ve oldukça FPS düşüşü yaşadım. Güncellemeyi kaldırmaya çalışıyorum ancak (hata 0x800F0905) alıyorum bu güncelleştimeyi nasıl kaldırabilirim?
7705 Göstermiyor. 7840 Sürümünü kullanıyorum şu anda.7705 guncelle.
Dedigin 7623 gunceller, bunun uzerine şu an 7705 geldi.
7705 Göstermiyor. 7840 Sürümünü kullanıyorum şu anda.