Daffy Duck

Üstün
Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Kedim özellikle kısırlaştırmadan sonra fazla tüy dökmeye başladı bu yüzden tüy dokmesini azaltan ve içerisinde çeşitli vitaminler olan bu macunu duydum.

Yorumları da gayet iyi gibi duruyor.

Aranızda bu macunu kullanan var mı? Memnun musunuz? Her gün mu verilmeli? Mesela ben gimcat malt'ını haftanın 3 günü veriyorum ve yeterli oluyor; tüy kusmuyor kedim.

Merhaba arkadaşlar. Kedim özellikle kısırlaştırmadan sonra fazla tüy dökmeye başladı bu yüzden tüy dokmesini azaltan ve içerisinde çeşitli vitaminler olan bu macunu duydum.

Aranızda bu macunu kullanan var mı? Memnun musunuz? Her gün mu verilmeli? Mesela ben gimcat malt'ını haftanın 3 günü veriyorum ve yeterli oluyor; tüy kusmuyor kedim.
Bende bi tane alman markasının macunu verıyordum.Bu lınkteki urunu aldım bende gelsın deneyecegım.

Bende bir tane alman markasının macunu verıyordum. Bu lınkteki urunu aldım bende gelsın deneyecegım.

Iyı dıyorlar buna ama yan etkısı olarak kusma yapabılıyormus.

Aranızda bu macunu kullanan var mı? Memnun musunuz? Her gün mu verilmeli? Mesela ben gimcat Malt'ını haftanın 3 günü veriyorum ve yeterli oluyor; tüy kusmuyor kedim.

Bu tür tüy azaltıcı macunlar işe yarıyor ama tüy dökülmesini tamamen kesmez, sadece yutulan tüylerin atılmasını kolaylaştırır. Gimcat Malt'ı haftada 3 gün verince işe yarıyorsa aynen devam et; yeni macunu da aynı şekilde haftada 2–3 gün vermen yeterli olur. Her gün verme zorunluluğu yok. Tarama yine en etkili çözüm. Olur.

Tüy kalitesini de artırıyormus sanırım.

Bazı macunlar tüy kalitesini biraz iyileştirebiliyor ama bu etki genelde sınırlı olur. İçindeki yağlar, vitaminler ve Omega bileşenleri parlaklığı artırabilir. Asıl farkı genelde düzenli tarama, iyi mama ve su tüketimi yaratır macun ise küçük bir destek gibi düşünebilirsin.