Eve alışana kadar olur o. Çok fazla üstüne gitmeyin takılsın evde kendi kendine. Alışkın olmadığı ortamda biraz strese girebilir özellikle yıkadıktan sonra. Cesaretini topladıkça korkusu azaldıkça zamanla kendi gelir peşinize zaten.Sağ olun hocam. Yatağın altına girdi çıkmıyor şimdi dolanıp duruyor evin içinde bir kere arabaya girdi oradan motora şimdi de yatağın altında.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Astronotarda
Üstün
Merahaba, sokaktan kedi çaldım eve getirdik. Sonra süt ve su verdik. Yavru galiba ama sürekli araba motoru gibi gırlıyor neden olabilir?
Kendilerini güvende hissettiklerinde ve sevgi gördüklerinde mırlıyorlar. Merak etmeyin.
Bir de, sütü direkt olarak vermeyin, su ile karıştırarak verin. Yoksa midelerine dokunabiliyor.
Konudan bağımsız Çaki yavrunun uzun ömürü olur inşallah.
Çok iyi yapmışsınız, kum alıp eğitim verin. Veterineri asla ihmal etmeyin lütfen, testleri yaptırın gerekli olan aşıları da tabii ki.
Mırlama mutlu olduklarında, rahat hissettiklerinde yaparlar. Nadiren stresten olur.
Mamasını, ilacını vesaire aksatmamayı düşünüyorum. İyi bir veteriner bulup ona aşı yaptırmayı düşünüyorum. Kediyi yıkadı gırlamıyor bozuldu bu.
İyi düzeldi şimdi.
İnşallah hocam.Konudan bağımsız Çaki yavrunun uzun ömürü olur inşallah.![]()
Kendilerini güvende hissettiklerinde ve sevgi gördüklerinde mırlıyorlar. Merak etmeyin.
Bir de, sütü direkt olarak vermeyin, su ile karıştırarak verin. Yoksa midelerine dokunabiliyor.
Onu bilmiyordum hocam. Sütü ılık vermiştim yanında da normal su vardı. Teşekkürler bilgilendirme için.
Astronotarda
Üstün
Rica ederim, kedim ilk eve geldiğinde biz de bilmiyorduk. Sonra fark ettik, sütü su koymadan içinde midesi bozuluyor. Veteriner de aynısını söyledi. 2 çay bardağı süt koyuyorsanız 1 çay bardağı da su koyarsanız rahat rahat içer. Umarım yanınızda çok eğlenir kedicik.Onu bilmiyordum hocam. Sütü ılık vermiştim yanında da normal su vardı. Teşekkürler bilgilendirme için.
Ethem Efe
Üstün
Mamasını, ilacını vesaire aksatmamayı düşünüyorum. İyi bir veteriner bulup ona aşı yaptırmayı düşünüyorum. Kediyi yıkadı gırlamıyor bozuldu bu.
İyi düzeldi şimdi.
Eki Görüntüle 98429
İnşallah hocam.
Onu bilmiyordum hocam. Sütü ılık vermiştim yanında da normal su vardı. Teşekkürler bilgilendirme için.
Çok iyi temizlemişsiniz
Astronotarda
Üstün
Yıkandığı için sinirlenmiştir, kediler yıkanmayı pek sevmezler. Çok yıkanmaları da iyi değildir zaten. Yılda 1 kez veya hastalık durumlarında yıkayın.Mamasını, ilacını vesaire aksatmamayı düşünüyorum. İyi bir veteriner bulup ona aşı yaptırmayı düşünüyorum. Kediyi yıkadı gırlamıyor bozuldu bu.
İyi düzeldi şimdi.![]()
Astronotarda
Üstün
Biz tırnak kesimini 2 haftada bir yapıyoruz, bizimkinin tırnakları biraz hızlı uzuyorÇok iyi temizlemişsinizgüzelce kurutun yatsın yanınızda biraz. Akşam akşam mutlu oldum sağ olun. Dediğim gibi yeter ki aşılarını aksatmayın, 1 2 ayda bir tırnak kesimi yapın.
Ethem Efe
Üstün
Biz tırnak kesimini 2 haftada bir yapıyoruz, bizimkinin tırnakları biraz hızlı uzuyor.
Biz aylardır yapmadık desem yalan olmaz maalesef. Gidecek durumumuz olmadı
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-