Bana o kadar gereksiz gelen bir alet ki. 10 tane kap doldursanız da kedi ihtiyacı kadar su içer ve yemek yer, köpek gibi değil ki tıka basa yemiyor. Buna güvenip de doldurup bırakmam şahsen, elektronik sonuçta elektrik gider/arıza yapar bir şey olur hayvan susuz kalır.

Bana o kadar gereksiz gelen bir alet ki. 10 tane kap doldursanız da kedi ihtiyacı kadar su içer ve yemek yer, köpek gibi değil ki tıka basa yemiyor.
Şu kısımda yanlışınız var, kediler akan suyu çok daha fazla içer durgun suya göre. Tecrübe ile sabit.
Buna güvenip de doldurup bırakmam şahsen, elektronik sonuçta elektrik gider/arıza yapar bir şey olur hayvan susuz kalır.
Şu kısımda da haklısınız, buna güvenip kediyi evde tek bırakıp 1-2 günlük bir yere gidilmez.

Bana o kadar gereksiz gelen bir alet ki. 10 tane kap doldursanız da kedi ihtiyacı kadar su içer ve yemek yer, köpek gibi değil ki tıka basa yemiyor. Buna güvenip de doldurup bırakmam şahsen, elektronik sonuçta elektrik gider/arıza yapar bir şey olur hayvan susuz kalır.
Katılıyorum. Ben her mama ve su kattığımda kabı dolduruyorum, o yediği kadar yiyor. Hiç tek seferde oturup da tüm mamasını suyunu bitirdiğini görmedim.

Şu kısımda yanlışınız var, kediler akan suyu çok daha fazla içer durgun suya göre. Tecrübe ile sabit.
Bunu ben de gözlemledim hocam. Bizim mutfakta filtre var, suyu olmasına rağmen gidip oradan içmeye çalışıyor. Böyle bir durum var ama bana kalırsa hala almak için yeterli bir sebep değil.

Katılıyorum. Ben her mama ve su kattığımda kabı dolduruyorum, o yediği kadar yiyor. Hiç tek seferde oturup da tüm mamasını suyunu bitirdiğini görmedim.

Bunu ben de gözlemledim hocam. Bizim mutfakta filtre var, suyu olmasına rağmen gidip oradan içmeye çalışıyor. Böyle bir durum var ama bana kalırsa almak için sebep değil.
Yaz aylarında, su içmeye teşvik için alınıyor hocam. Sıcakta gereğinden fazla su kaybediyorlar ve eğer durağan bir suları var ise, hele biraz da ılıklaşmış ise susasalar bile içmiyorlar. Bu tür aletler bu gibi durumlarda devreye giriyor. Şahsen faydasını gördüğümü söylemeliyim.

Bende bir sorun mu var? Minimum sepet tutarı yok çünkü. 74TL'ye alıyorum.
Edit: Ödeme ekranında sepet tutarı sayfası geldi.

Dosya Ekleri

• 1730104028850.webp
    1730104028850.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:
Aralarında ne gibi farklar oluyor hocam?
Daha uzun süre suyu tazeleme ihtiyaci duymuyorsunuz.

Hocam bizim kediler sürekli taze su istiyor. Azicik dursa içmiyor. Bu alet, zimbirti olunca su derdi ortadan kalkıyor nedense içiyorlar. Ayrıca filtreli olursa da sık sık tazelemeye gerek kalmıyor. Birden fazla kedi varsa ve birbirlerinin sularını pisletiyorlarsa bu alet alınmali.