21611

Becerikli
Selam. Yeni bir kedi aldık. Ben biraz, hatta bayağı kaygılı biriyim. Kedide kuduz olabilir diye çok yaklaşmıyorum. Kedi 2 aylık yani anne sütünden ayrılalı çok olmamış. Sizce mantıklı bir korku mu?

Selam. Yeni bir kedi aldık. Ben biraz, hatta bayağı kaygılı biriyim. Kedide kuduz olabilir diye çok yaklaşmıyorum. Kedi 2 aylık yani anne sütünden ayrılalı çok olmamış. Sizce mantıklı bir korku mu?
Kediyi bir veterinere götürün zaten hastaysa söyler değilse de aşılarını yapar. Zaten çok küçük bir kedi yavrusu kuduz olduğunu da pek zannetmiyorum.

Kediler kolay kolay kuduz olmaz tabi annesinde veya kuduz bir hayvanla temas etmediyse. Bizim burada kedi dolu hepsini seviyorum kucukluklerinden beri. Hatta yakalarken cok fena isiriyorlardi oyle boyle degil hep ellerim kan revan icinde kalirdi onlari yakalarken. xD Evin icine girip miyavliyorlarsi kis gunu cikamiyorlardi kapiyi acik biraksam bile karyolanin altina girip annelerini ariyorlardi sonra durmadan miyavliolardi iceride kaldiklari icin bende yakalayip disariya birakayim derken ellerimi cirmalayip isirmislardi. xD En iyisi kuduz asisi yaptirmak surec nasil isliyor bilmiyorum. Benim kedinin asisini kuzen yapti.

Kedilerden kolay kolay kuduz kapılmaz. Çok hasta ya da enfeksiyon kapacak ki öyle bi durumlar yaşansın. Böyle bi hastalığınız varsa hayvan bakmak sizin için pek uygun değil.