25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
6.000 TL bütçem var en fazla, hangisini tercih etmeliyim? 1000 Mbps internetim var. Evim çok büyük değil. Kopmalar yaşatmaması ve uzun süre kullanabileceğim bir router arıyorum. 8 cihaz bağlanacak toplamda.

6.000 TL bütçem var en fazla, hangisini tercih etmeliyim? 1000 Mbps internetim var. Evim çok büyük değil. Kopmalar yaşatmaması ve uzun süre kullanabileceğim bir router arıyorum. 8 cihaz bağlanacak toplamda.
Bu bütçe ve ihtiyaçlar göz önünde bulundurulduğunda, aşağıdaki önerileri takip edebilirsin:

1. TP-Link Archer BE230:
- Avantajları:
- Gelişmiş Wi-Fi 6 desteği ile daha yüksek hızlar ve daha iyi bağlantı sağlama.
- Çoklu cihaz yönetiminde iyi performans sunar.
- Kullanıcı dostu arayüze sahip.
- Fiyat: Genellikle diğer iki seçenekten daha uygun fiyatlıdır.

2. ASUS BE3600:
- Avantajları:
- Yüksek veri hızları ve geniş kapsama alanı sunar.
- Güçlü güvenlik özellikleri ve ağ yönetimi sağlar.
- Oyun ve medya akışı için optimize edilmiştir.
- Fiyat: Genellikle TP-Link'ten biraz daha pahalı olabilir.

3. Keenetic Hero KN-1012:
- Avantajları:
- Alternatif bir seçenek olarak dikkat çekiyor.
- Geniş kapsama alanı sağlar, ancak bazen diğerleri kadar yüksek hız sunmayabilir.
- Fiyat: Genellikle en uygun fiyatlı olanıdır.

Sonuç:
- Eğer bütçeniz 6.000 TL ise, TP-Link Archer BE230 en iyi fiyat-performans oranında bir seçim olacaktır. Çoklu cihaz desteği ve ağ yönetim optimizasyonları sayesinde kopma yaşamadan uzun süreli kullanım sağlar.

- Ancak, eğer daha fazla güvenlik ve genişletilmiş özellikler arıyorsanız, ASUS BE3600 düşünebileceğiniz ikinci en iyi seçenek olacaktır.

Her iki model de ihtiyaçlarınıza uygun olarak iyi birer routerdır. Hangisini alacağınız, kişisel tercihlerinize ve marka bağlılığınıza göre değişebilir.