birkanoztrk

Uzman
İkisinin arasında ortalama 1.000 TL'lik bir fark var. Hangisi alınır? DNS ayarları vs. yapılan, rahat olan hangisidir acaba? TP-Link daha pahalı, yorumları pek iyi değil satın alan kişiler tarafından ama sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Keenetic yazılımsal olarak TP-Link'e kıyasla hem daha profesyonel hem de özelleştirme sunuyor. Mesh amacı yoksa Keenetic! Mesh amacı varsa TP-Link.

Keenetic yazılımsal olarak TP-Link'e kıyasla hem daha profesyonel hem de özelleştirme sunuyor. Mesh amacı yoksa Keenetic! Mesh amacı varsa TP-Link.
Siz geçen TP Link önermiştiniz fiyat farkına ama yazılımı da hesaba katınca hem ucuz hem yazılımı daha iyi bir de TP Link'te kötü yorumlar gördüm biraz uzaklaştım. Sanırım Keneetic'ten devam edeceğim.

TP-Link beni arkadaşa karşı mahcup etti daha TP-Link önermem. Keenetic iyidir ben Hero olanı kullanıyorum güzel modem.
Hero olanını VDSL desteklemediği için alamıyorum. AX1800 DSL alacağım hocam, o da iyi sanırım.

Siz geçen TP Link önermiştiniz fiyat farkına ama yazılımı da hesaba katınca hem ucuz hem yazılımı daha iyi bir de TP Link'te kötü yorumlar gördüm biraz uzaklaştım. Sanırım Keneetic'ten devam edeceğim.

Hero olanını VDSL desteklemediği için alamıyorum. AX1800 DSL alacağım hocam, o da iyi sanırım.

Hero olanı nasıl VDSL desteklemiyor hocam 😊 hopper DSL iyidir Wi-Fi 6 desteği var ama biraz ısınıyor ama performans kaybı olmuyor.

Hero olanı nasıl VDSL desteklemiyor hocam 😊 hopper DSL iyidir Wi-Fi 6 desteği var ama biraz ısınıyor ama performans kaybı olmuyor.
Recep Bey'in yalancısıyım 😅

Bütçemi de çok zorlamak istemiyorum. Hero olandan çok kötü değilse DSL AX1800'i alıp geçeceğim galiba. Hero olandan hangisini almalıyım onu bilmiyorum, bana önerir misiniz?

Screenshot_2025-04-15-15-49-27-621_com.sec.android.app.sbrowser.webp