Keenetic Hopper AX3000 router'a OpenWrt nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Batuska05
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 107
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B

Batuska05

Uzman
OpenWrt kurun o zaman, destekliyor.

Yaptığım ayarları sileyim mi, modeme reset atayım mı? Bir de ben modemi kurdum, yanlış kurunca sıfırladım. Tekrar kurduğumda ilk kuruluma göre farklı bir şeyler yazıyordu, olmadı sıfırlayıp ne olduğunu buraya atayım mı acaba? Yanlış kurulum yapmış olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bunu indirin https://downloads.openwrt.org/relea...filogic-keenetic_kn-3811-squashfs-factory.bin Ethernet kablosu ile bağlayıp arayüzdeki yazılım güncelleme yerinden yükleyin modeliniz KN-3811 değil mi routerın altında yazar öyleyse dediğimi yapıp kurun.

Doğru, KN-3811.

O zaman linkteki dosyayı indirin arayüzden. Bin dosyasını seçin işlemde Ethernet ile bağlayın dokunmayın işlem sırasında kesilirse brick olur OpenWrt yükledikten sonra bufferbloat için paketler var onları kullanırsak çözüleceğini düşünüyorum.

İşlem sırasında routerı kullanmayın.

Hocam bu konularda cahilim, hakkınızı helal edin, vallahi uğraştırıyorum sizi. AnyDesk ile bağlansanız daha iyi olur diye düşünüyorum, tabii müsait değilseniz yavaş yavaş yapacağım.

Hocam bu konularda cahilim, hakkınızı helal edin; vallahi uğraştırıyorum sizi. AnyDesk ile bağlansanız daha iyi olur diye düşünüyorum, tabii müsait değilseniz yavaş yavaş yapacağım.

Dosya seçme ekranı geldiyse sıkıntı yok, OpenWrt dosyasını seçin. PC'de sadece Keenetic sekmesi açık olsun, internete girmeyin. Güncelleme bittikten sonra Keenetic değil OpenWrt arayüzü gelecek, o zaman haber verin.

Bu hatayı verdi.

O zaman TFTP ile kuracağız, bekleyin. TFTP dediğim komut satırından CMD.

Sadece Keenetic arayüzü acık kalsın kalan her şeyi kapatayım mı sekmeleri falan hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…