Yaptığım ayarları sileyim mi, modeme reset atayım mı? Bir de ben modemi kurdum, yanlış kurunca sıfırladım. Tekrar kurduğumda ilk kuruluma göre farklı bir şeyler yazıyordu, olmadı sıfırlayıp ne olduğunu buraya atayım mı acaba? Yanlış kurulum yapmış olabilir miyim?
Yaptığım ayarları sileyim mi, modeme reset atayım mı? Bir de ben modemi kurdum, yanlış kurunca sıfırladım. Tekrar kurduğumda ilk kuruluma göre farklı bir şeyler yazıyordu, olmadı sıfırlayıp ne olduğunu buraya atayım mı acaba? Yanlış kurulum yapmış olabilir miyim?
O zaman linkteki dosyayı indirin arayüzden. Bin dosyasını seçin işlemde Ethernet ile bağlayın dokunmayın işlem sırasında kesilirse brick olur OpenWrt yükledikten sonra bufferbloat için paketler var onları kullanırsak çözüleceğini düşünüyorum.
Firmware kısmında yanda ok var, bir sağa bir sola bakan; bastıktan sonra dosya yöneticisini açması lazım. OpenWrt dosyasını seçin, Ethernet ile bağlandığınızdan emin olun.
O zaman linkteki dosyayı indirin arayüzden. Bin dosyasını seçin, işlemde Ethernet ile bağlayın, dokunmayın. İşlem sırasında kesilirse brick olur. OpenWrt yükledikten sonra bufferbloat için paketler var, onları kullanırsak çözüleceğini düşünüyorum.
Hocam bu konularda cahilim, hakkınızı helal edin, vallahi uğraştırıyorum sizi. AnyDesk ile bağlansanız daha iyi olur diye düşünüyorum, tabii müsait değilseniz yavaş yavaş yapacağım.
Firmware kısmında yanda ok var, bir sağa bir sola bakan; bastıktan sonra dosya yöneticisini açması lazım. OpenWrt dosyasını seçin, Ethernet ile bağlandığınızdan emin olun.
Hocam bu konularda cahilim, hakkınızı helal edin; vallahi uğraştırıyorum sizi. AnyDesk ile bağlansanız daha iyi olur diye düşünüyorum, tabii müsait değilseniz yavaş yavaş yapacağım.
Dosya seçme ekranı geldiyse sıkıntı yok, OpenWrt dosyasını seçin. PC'de sadece Keenetic sekmesi açık olsun, internete girmeyin. Güncelleme bittikten sonra Keenetic değil OpenWrt arayüzü gelecek, o zaman haber verin.
Dosya seçme ekranı geldiyse sıkıntı yok OpenWrt dosyasını seçin PC'de sadece Keenetic sekmesi açık olsun internete girmeyin güncelleme bittikten sonra Keenetic değil OpenWrt arayüzü gelecek o zaman haber verin.