Hocam 192.168.1.1 girince hata veriyor ama https://hgw.local/ olarak girince oluyor. Modem arayüzü böyle hocam.

Screenshot_15.webp

Screenshot_14.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu OpenWrt için gerekli eklentileri söyler misin olmadı Keenetic üzerinden tekrar kurup deneyeyim dediğiniz gibi ben tam ayarlaması yapadıgım icin oldu.

Ethernet kablosu rehberde ne yazıyorsa onu yapın modemin WAN portuna takacaksınız.

Olmadı Türk Telekom çağırır yeni modem isterim zaten bunu 2 sene önce vermişlerdi.

Hocam bu OpenWrt için gerekli eklentileri söyler misin olmadı Keenetic üzerinden tekrar kurup deneyeyim dediğiniz gibi ben tam ayarlaması yapadıgım icin oldu.

Olmadı Türk Telekom çağırır yeni modem isterim zaten bunu 2 sene önce vermişlerdi.

dchp ayarlayın

Böyle kaldı hocam npcap uygulaması da indirdim ama bir hareketlilik yok.
biz OpenWrt için Ethernet portunu değiştirmiştik onu eski haline çevirin.

dchp yapın

Son düzenleme:
dchp ayarlayın

biz OpenWrt için Ethernet portunu değiştirmiştik onu eski haline çevirin.

dchp yapın
yok hocam olmuyor ben en iyisi turk telekom arayıp yeni modem istiyim

yok hocam olmuyor ben en iyisi turk telekom arayıp yeni modem istiyim

tplink modemim arayüze bağlanmıyor

hocam chrome girince olmuyormus bi forumda görmustum baska ınternet ıle gırın gırer demıstı

Bufferbloat için eklentiler vardı, onları denemedik ama Router'ın sıkıntılı olduğunu düşünüyorum. Memnunsanız TP-Link'le devam edebilirsiniz.

Hocam sen bir bakar mısın ben tekrar OpenWrt kurup dedıgın eklentileri yukleyip bakacağım. belkı duzelır

Yok hocam olmuyor ben en iyisi Türk Telekom arayıp yeni modem istiyim.

TP-Link modemim arayüze bağlanmıyor.

Hocam Chrome girince olmuyormus bir forumda görmustum baska ınternet ıle gırın gırer demıstı.

Hocam sen bir bakar mısın ben tekrar OpenWrt kurup dedıgın eklentileri yukleyip bakacağım. Belki duzelır.

Hocam bayağı bir yabancı forumlarda YouTube kanallara baktım yani +16 ms kadar düştü fakat Wi-Fi konusunda çok kötü aşırı çünkü bağlandığında 20 10 MB internet veriyor telefondan YouTube girilmiyor kutusuna koydum iade edeceğim satıcı zaten Hepsiburada.

Son düzenleme: