Keenetic Hopper AX3000 yönlendiricide bufferbloat sorunu nasıl çözülür?

dionyss

Çalışkan
Türk Telekom 1000/50 fiber internet kullanıyorum. Telekom tarafından verilen modemle bufferbloat sorunu yaşadığım için Keenetic Hopper AX3000 (KN-3811) satın aldım. IntelliQoS Ayarını açtım ve hızımı 500/40 olarak sınırlandırdım ancak halen aynı sorunu yaşıyorum. Aşağıda iki modem ile yaptığım test sonuçlarını paylaştım. Yeni aldığım modemde bir sorun olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hızını 350/40 olarak ayarla o routerın işlemcisi ancak o hızlara yetiyor.

Router'ı yeni satın aldım, dediğiniz gibiyse iade edip uygun bir model almayı düşünebilirim.

Hızını 350/40 olarak ayarla o routerın işlemcisi ancak o hızlara yetiyor.
Kısarak tekrar denedim, en son 100/40 ile denedim ama sonuçlar iyileşse de bir sorun var gibi görünüyor.

Son düzenleme:
O router Xiaomi 3000T adlı modelle aynı işlemciye sahip yani pek fiyatını hak etmiyor. O bütçede MR90X almanızı öneririm. Amazon Prime günlerinde 3400TL'den satılıyordu.

İade edip MR90X al OpenWrt kur öyle kullan SQM ile de ince ayar yaparak yanlış hatırlamıyorsam 900 Mbps'e kadar kullanabilirsin.

İade edip MR90X al OpenWrt kur öyle kullan SQM ile de ince ayar yaparak yanlış hatırlamıyorsam 900 Mbps'e kadar kullanabilirsin.
O router Xiaomi 3000T adlı modelle aynı işlemciye sahip yani pek fiyatını hak etmiyor. O bütçede MR90X almanızı öneririm. Amazon Prime günlerinde 3400TL'den satılıyordu.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. İade edip, önerdiğiniz router'a bakacağım. Başka alternatif varsa önerebilirsiniz.

Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? maksimum 730 civarı oluyor. 900e nasıl çıkartırım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…