Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Maksimum 730 civarı oluyor. 900e nasıl çıkartırım?
Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin?
Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Maksimum 730 civarı oluyor. 900e nasıl çıkartırım?
benim pcye bağlanıp ayarlama yapabilirsin müsaitsenAyar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin?
Hocam şuan elimde pc yok elektrik kesintisinin azizliğine uğrayıp yandı.benim pcye bağlanıp ayarlama yapabilirsin müsaitsen
telefonla da bağlanabilirsin anydesk indir tele
Aöiçıklyıcı olmadı yardımcı olur musunuz bana? SS dekimini denedim ama stabil değil. Ayarı yaptıktan 10 dakika sonra aynı sonucu vermiyor. Bu 1 gigabit için yetersiz kalıyor sanırım. Yada ben yapamadım tam detaylı anltırsanız deneyeceğim.Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin?
Donanım hızlandırma açılırsa sqm devre dışı kalıyor zaten verdiğiniz bu ayarı nasıl yapacağım?Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin?
donanım hızlandırma açıldığında sqm çalışmıyorAyar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin?