N NYTMARE Başarılı Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 3 Beğeniler 472 2 Ağustos 2025 #11 blackrock dedi: Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Maksimum 730 civarı oluyor. 900e nasıl çıkartırım? Genişletmek için tıkla... Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin? Dosya Ekleri 20250802_225853.webp 225,1 KB · Görüntüleme: 73
blackrock dedi: Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Maksimum 730 civarı oluyor. 900e nasıl çıkartırım? Genişletmek için tıkla... Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin?
B blackrock Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 16 2 Ağustos 2025 #12 NYTMARE dedi: Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... benim pcye bağlanıp ayarlama yapabilirsin müsaitsen
NYTMARE dedi: Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... benim pcye bağlanıp ayarlama yapabilirsin müsaitsen
N NYTMARE Başarılı Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 3 Beğeniler 472 2 Ağustos 2025 #13 blackrock dedi: benim pcye bağlanıp ayarlama yapabilirsin müsaitsen Genişletmek için tıkla... Hocam şuan elimde pc yok elektrik kesintisinin azizliğine uğrayıp yandı.
blackrock dedi: benim pcye bağlanıp ayarlama yapabilirsin müsaitsen Genişletmek için tıkla... Hocam şuan elimde pc yok elektrik kesintisinin azizliğine uğrayıp yandı.
B blackrock Çalışkan Katılım 18 Haziran 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 16 2 Ağustos 2025 #14 NYTMARE dedi: Hocam şuan elimde pc yok. Genişletmek için tıkla... telefonla da bağlanabilirsin anydesk indir tele NYTMARE dedi: Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Aöiçıklyıcı olmadı yardımcı olur musunuz bana? SS dekimini denedim ama stabil değil. Ayarı yaptıktan 10 dakika sonra aynı sonucu vermiyor. Bu 1 gigabit için yetersiz kalıyor sanırım. Yada ben yapamadım tam detaylı anltırsanız deneyeceğim. NYTMARE dedi: Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırma açılırsa sqm devre dışı kalıyor zaten verdiğiniz bu ayarı nasıl yapacağım? NYTMARE dedi: Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... donanım hızlandırma açıldığında sqm çalışmıyor Son düzenleme: 18 Ağustos 2025
NYTMARE dedi: Hocam şuan elimde pc yok. Genişletmek için tıkla... telefonla da bağlanabilirsin anydesk indir tele NYTMARE dedi: Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Aöiçıklyıcı olmadı yardımcı olur musunuz bana? SS dekimini denedim ama stabil değil. Ayarı yaptıktan 10 dakika sonra aynı sonucu vermiyor. Bu 1 gigabit için yetersiz kalıyor sanırım. Yada ben yapamadım tam detaylı anltırsanız deneyeceğim. NYTMARE dedi: Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Donanım hızlandırma açılırsa sqm devre dışı kalıyor zaten verdiğiniz bu ayarı nasıl yapacağım? NYTMARE dedi: Ayar olarak bunu dener misin ve irqbalance kullanıyor musun kullanıyorsan donanım hızlandırmayı açıp Packet Steering kapatıp dener misin? Genişletmek için tıkla... donanım hızlandırma açıldığında sqm çalışmıyor