Kopma problemleriniz varsa çözüm sadece modem değiştirmekle de düzelmeyebilir. Keneetic modemlerde SNR margin ayarı var. Ben de kopma sorunu yaşıyordum, ayarı değiştirdikten sonra düzeldi. DSL değerlerinizi atarsanız, ona göre yorum yapabiliriz. İç tesisatta da problem olabilir, bilemeyiz.
Kopma problemleriniz varsa çözüm sadece modem değiştirmekle de düzelmeyebilir. Keneetic modemlerde SNR margin ayarı var. Ben de kopma sorunu yaşıyordum ayarı değiştirdikten sonra düzeldi. DSL değerlerinizi atarsanız ona göre yorum yapabiliriz. İç tesisatta da problem olabilir, bilemeyiz.
Umarım bu sebepten dolayıdır. Modem arayışınız olursa başlıktaki cihazı veya daha iyisini kesinlikle alın derim. Uzun yıllardır düşük modelini kullanıyorum. Linux gibi çoğu şeyi elimin altında basitçe kontrol ediyorum, ayarlıyorum. Müthiş!
Alınır, ben de Türk Telekom'un verdiği modem ile kopma sorunu yaşıyordum, sorun ortadan kalktı. Bu cihazı alınca hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?
Türk Telekom kullanıyorsan eğer almaya karar verirsen modemin kurulumu kolay. Neden memnun değilsiniz? Yavaşlık, ping mi sorun? 50 Mbps kullanıyorum. Keenetic modeme geçince yavaşlık ve donma sorunu bitti. Kısmen de olsa ping'i düşürdüm QoS ayarı sayesinde. Dünya varmış! Evet, internetim çok hızlı değil ama en verimli şekilde kullanıyorum.
Türk Telekom kullanıyorsan eğer almaya karar verirsen modemin kurulumu kolay. Neden memnun değilsiniz? Yavaşlık, ping mi sorun? 50 Mbps kullanıyorum. Keenetic modeme geçince yavaşlık ve donma sorunu bitti. Kısmen de olsa ping'i düşürdüm QoS ayarı sayesinde. Dünya varmış! Evet, internetim çok hızlı değil ama en verimli şekilde kullanıyorum.
Yeter, benim bağlantımda VDSL 50 Mbps var. Orada altyapıda sorun yoksa rahatlıkla kullanırsın. 90 metre evde 3 telefon, PlayStation ve bilgisayarda kullanıyorum, sorun yaşamadım.