Keenetic Hopper DSL KN-3611 modem alınır mı?

FMMX

Bilgin
Keenetic Hopper DSL KN-3611 4 Port 3000 Mbps Modem. Bu modem kopma problemlerini bitirir mi?

Kopma problemleriniz varsa çözüm sadece modem değiştirmekle de düzelmeyebilir. Keneetic modemlerde SNR margin ayarı var. Ben de kopma sorunu yaşıyordum, ayarı değiştirdikten sonra düzeldi. DSL değerlerinizi atarsanız, ona göre yorum yapabiliriz. İç tesisatta da problem olabilir, bilemeyiz.

Sorunun kaynağını buldum büyük ölçüde kablo komodinin altında ezilmiş, kabloyu değiştirmem gerekli yarın kablo alıp değiştiririm.

Sorunun kaynağını buldum büyük ölçüde kablo komodinin altında ezilmiş, kabloyu değiştirmem gerekli yarın kablo alıp değiştiririm.

Umarım bu sebepten dolayıdır. Modem arayışınız olursa başlıktaki cihazı veya daha iyisini kesinlikle alın derim. Uzun yıllardır düşük modelini kullanıyorum. Linux gibi çoğu şeyi elimin altında basitçe kontrol ediyorum, ayarlıyorum. Müthiş!

Alınır bende Türk Telekom'un verdiği modem ile kopma sorunu yaşıyordum sorun ortadan kalktı. Hangi servis sağlayıcıyıcısını kullanıyorsunuz ?
Türk Telekom kullanıyorum fakat pek memnun değilim.

Yinede elimde bulunsun aldım.

Son düzenleme:
Türk Telekom kullanıyorum fakat pek memnun değilim.
Türk Telekom kullanıyorsan eğer almaya karar verirsen modemin kurulumu kolay. Neden memnun değilsiniz? Yavaşlık, ping mi sorun? 50 Mbps kullanıyorum. Keenetic modeme geçince yavaşlık ve donma sorunu bitti. Kısmen de olsa ping'i düşürdüm QoS ayarı sayesinde. Dünya varmış! Evet, internetim çok hızlı değil ama en verimli şekilde kullanıyorum.

Hocam ben bu modemi Çatalca da iki katlı yazlık evde kullanıyorum 50 Mbps bağlantı var yetiyormu ? dersen evet yetiyor.

Hocam ben bu modemi Çatalca da iki katlı yazlık evde kullanıyorum 50 Mbps bağlantı var yetiyor mu? Dersen evet yetiyor.

Yeter, benim bağlantımda VDSL 50 Mbps var. Orada altyapıda sorun yoksa rahatlıkla kullanırsın. 90 metre evde 3 telefon, PlayStation ve bilgisayarda kullanıyorum, sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…