Detaylar
Kim cevapladı?Lilami
Gelişen
Kopma problemleriniz varsa çözüm sadece modem değiştirmekle de düzelmeyebilir. Keneetic modemlerde SNR margin ayarı var. Ben de kopma sorunu yaşıyordum, ayarı değiştirdikten sonra düzeldi. DSL değerlerinizi atarsanız, ona göre yorum yapabiliriz. İç tesisatta da problem olabilir, bilemeyiz.
FMMX
Bilgin
Sorunun kaynağını buldum büyük ölçüde kablo komodinin altında ezilmiş, kabloyu değiştirmem gerekli yarın kablo alıp değiştiririm.Kopma problemleriniz varsa çözüm sadece modem değiştirmekle de düzelmeyebilir. Keneetic modemlerde SNR margin ayarı var. Ben de kopma sorunu yaşıyordum ayarı değiştirdikten sonra düzeldi. DSL değerlerinizi atarsanız ona göre yorum yapabiliriz. İç tesisatta da problem olabilir, bilemeyiz.
Lilami
Gelişen
Sorunun kaynağını buldum büyük ölçüde kablo komodinin altında ezilmiş, kabloyu değiştirmem gerekli yarın kablo alıp değiştiririm.
Umarım bu sebepten dolayıdır.

yusufumm07
Bilgin
Alınır, ben de Türk Telekom'un verdiği modem ile kopma sorunu yaşıyordum, sorun ortadan kalktı. Bu cihazı alınca hangi servis sağlayıcısını kullanıyorsunuz?Keenetic Hopper DSL KN-3611 4 Port 3000 Mbps Modem. Bu modem kopma problemlerini bitirir mi?
Eki Görüntüle 284805
FMMX
Bilgin
Türk Telekom kullanıyorum fakat pek memnun değilim.Alınır bende Türk Telekom'un verdiği modem ile kopma sorunu yaşıyordum sorun ortadan kalktı. Hangi servis sağlayıcıyıcısını kullanıyorsunuz ?
Yinede elimde bulunsun aldım.
Son düzenleme:
yusufumm07
Bilgin
Türk Telekom kullanıyorsan eğer almaya karar verirsen modemin kurulumu kolay. Neden memnun değilsiniz? Yavaşlık, ping mi sorun? 50 Mbps kullanıyorum. Keenetic modeme geçince yavaşlık ve donma sorunu bitti. Kısmen de olsa ping'i düşürdüm QoS ayarı sayesinde. Dünya varmış! Evet, internetim çok hızlı değil ama en verimli şekilde kullanıyorum.Türk Telekom kullanıyorum fakat pek memnun değilim.
FMMX
Bilgin
Hocam ben bu modemi Çatalca da iki katlı yazlık evde kullanıyorum 50 Mbps bağlantı var yetiyormu ? dersen evet yetiyor.Türk Telekom kullanıyorsan eğer almaya karar verirsen modemin kurulumu kolay. Neden memnun değilsiniz? Yavaşlık, ping mi sorun? 50 Mbps kullanıyorum. Keenetic modeme geçince yavaşlık ve donma sorunu bitti. Kısmen de olsa ping'i düşürdüm QoS ayarı sayesinde. Dünya varmış! Evet, internetim çok hızlı değil ama en verimli şekilde kullanıyorum.
yusufumm07
Bilgin
Hocam ben bu modemi Çatalca da iki katlı yazlık evde kullanıyorum 50 Mbps bağlantı var yetiyor mu? Dersen evet yetiyor.
Yeter, benim bağlantımda VDSL 50 Mbps var. Orada altyapıda sorun yoksa rahatlıkla kullanırsın. 90 metre evde 3 telefon, PlayStation ve bilgisayarda kullanıyorum, sorun yaşamadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Harvard Hayali Trajediyle Bitti: 9.3 Milyon Rupilik Sahte Belgeli Danışmanlık Vurgunu!
- Alice Büşra Alçınar
-
-
-
-
AI Şarkıları ve Botlarla 8 Milyon Dolar Vurgun Yapan Zanlıya Hapis Cezası
- Alice Büşra Alçınar