Önce internet sayfasındaki Ethernet kablosu kısmından bağlantıyı Silin'e tıklayın. O sayfa komple silinecek, üstte + tuşu kalacak sadece.
Sonra ağlarım kısmından ev ağına girip oradaki 4 Ethernet simgesini bulun ve hepsinin alt tarafındaki seçeneği 'segmente ait' olarak ayarlayın.
Bunları yaptıktan sonra Ethernet kablonuzu bilgisayarınıza bağladığınızda gelmesi lazım, eğer gelmiyorsa bilgisayarda sorun vardır.

PC ayarlarında Ethernet bilinmeyen ağ olarak görüyor. Bilgisayar direkt olarak kablosuz bağlanıyor.

Önce internet sayfasındaki Ethernet kablosu kısmından bağlantıyı Silin'e tıklayın. O sayfa komple silinecek, üstte + tuşu kalacak sadece.
Sonra ağlarım kısmından ev ağına girip oradaki 4 Ethernet simgesini bulun ve hepsinin alt tarafındaki seçeneği 'segmente ait' olarak ayarlayın.
Bunları yaptıktan sonra Ethernet kablonuzu bilgisayarınıza bağladığınızda gelmesi lazım, eğer gelmiyorsa bilgisayarda sorun vardır.

Merhaba hocam Ethernet'i ayarladım bu modem için en güzel ayar nasıl? Bulamadım.

Son düzenleme:
PC ayarlarında Ethernet bilinmeyen ağ olarak görüyor. Bilgisayar direkt olarak kablosuz bağlanıyor.

Merhaba hocam Ethernet'i ayarladım bu modem için en güzel ayar nasıl? Bulamadım.
Intelliqos ayarları yapabilirsiniz, yüklü değilse bileşenlerden kurmanız lazım. Yük altında pingi düşürüyor, evde biri Youtube izlerken size ping girmez. Bir de şu videodaki ayarları gözden geçirebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-07 111028.webp
    Ekran görüntüsü 2026-02-07 111028.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 42
Intelliqos ayarları yapabilirsiniz, yüklü değilse bileşenlerden kurmanız lazım. Yük altında pingi düşürüyor, evde biri YouTube izlerken size ping girmez. Bir de şu videodaki ayarları gözden geçirebilirsiniz.

Bu AX1800 bendeki model AX3000 intelliqos yok galiba testte b alıyorun.

Sistem ayarlarında bileşenler kısmından kurmanız lazım bileşeni. Keenetic cihazların hepsi yazılımsal olarak aynıdır, bileşen kurarak her en ucuz ile en pahalı cihaza aynı işi yaptırabilirsiniz.

Siyah ekran benimkisi hocam bileşeni kurdum ama açma seçeneği yok aşağıya gidip hızımı yazdım 2-3Mbit düşük olarak ardından oyunu 1.seçeneğe aldım bilgisayarı da 1.seçeneğe aldım lakin daha da kötüleşti bufferbloat değerim kötü çıkmaya başladı unloaded 80 ms, 50ms download, 500ms upload görüyor artık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_48.webp
    Screenshot_48.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_49.webp
    Screenshot_49.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 25