Arkadaşlar alalı kaç ay oldu hatırlamıyorum. En güncel yazılımı kullanıyorum ama bu aralar bilgisayarda internet kesiliyor Wi-Fi'de kopup tekrar bağlanıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı. Isındığından dolayı böyle bir şey yapıyor olabilir mi?
Wi-Fi kanal değiştiriyor olabilir. 2.4 ile 5 GHz arası geçiş yapıyor olabilir bilgisayar. 5GHz'den bağlanıyorsanız zorunlu DFS taramasına giriyor olabilir.
Wi-Fi kanal değiştiriyor olabilir. 2.4 ile 5 GHz arası geçiş yapıyor olabilir bilgisayar. 5GHz'den bağlanıyorsanız zorunlu DFS taramasına giriyor olabilir.
2.4 kanal 1 de 5 de 36 da, DFS kullanmıyorum daha önce böyle bir şey yapmıyordu yani ikisi aynı anda oluyor bilgisayarın interneti kesilmesi ve Wi-Fi'nin kopması.
2.4 kanal 1 de 5 de 36 da, DFS kullanmıyorum daha önce böyle bir şey yapmıyordu yani ikisi aynı anda oluyor bilgisayarın interneti kesilmesi ve Wi-Fi'nin kopması.
Bu sorunu tekrarladığı zaman cihazı kapatmadan dediğim test dosyalarını alın verdiğim linkten gönderin. Keenetic mh gerçekten yardımcı oluyor böyle konularda.