Arkadaşlar alalı kaç ay oldu hatırlamıyorum. En güncel yazılımı kullanıyorum ama bu aralar bilgisayarda internet kesiliyor Wi-Fi'de kopup tekrar bağlanıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı. Isındığından dolayı böyle bir şey yapıyor olabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Wi-Fi kanal değiştiriyor olabilir. 2.4 ile 5 GHz arası geçiş yapıyor olabilir bilgisayar. 5GHz'den bağlanıyorsanız zorunlu DFS taramasına giriyor olabilir.
2.4 kanal 1 de 5 de 36 da, DFS kullanmıyorum daha önce böyle bir şey yapmıyordu yani ikisi aynı anda oluyor bilgisayarın interneti kesilmesi ve Wi-Fi'nin kopması.
Mertcan39
Yetkin
2.4 kanal 1 de 5 de 36 da, DFS kullanmıyorum daha önce böyle bir şey yapmıyordu yani ikisi aynı anda oluyor bilgisayarın interneti kesilmesi ve Wi-Fi'nin kopması.
Bilgisayar da Wi-Fi koptuğunda diğer cihazları kontrol edin. Diğer cihazlar da kopma var mı?
Bilgisayar da Wi-Fi koptuğunda diğer cihazları kontrol edin. Diğer cihazlar da kopma var mı?
Bilgisayarda internet gittiğinde telefonda da Wi-Fi kopuyor işte.
Mertcan39
Yetkin
Bilgisayarda internet gittiğinde telefonda da Wi-Fi kopuyor işte.
Genel sistem ayarları> Tanılama >self test dosyası ve log kaydını Keenetic'e talep olarak gönderin yaşadığınız sorunu yazın yardımcı olacaklardır.
Genel sistem ayarları> tanılama >self test dosyası ve log kaydını Keenetic'e talep olarak gönderin yaşadığınız sorunu yazın yardımcı olacaklardır.
Bu sorun daha öncede olduğu için fabrika ayarlarına getirdim bu yüzden yardımcı olamadı müşteri temsilcisi modemin açık kalması gerekiyormuş.
Mertcan39
Yetkin
Bu sorunu tekrarladığı zaman cihazı kapatmadan dediğim test dosyalarını alın verdiğim linkten gönderin. Keenetic mh gerçekten yardımcı oluyor böyle konularda.Bu sorun daha öncede olduğu için fabrika ayarlarına getirdim bu yüzden yardımcı olamadı müşteri temsilcisi modemin açık kalması gerekiyormuş.
yusufumm07
Üstün
Hangi modeli Keenetic modem alacağım bende. Gözüm korkuyor kopma yaşarım diye.
Hangi modeli Keenetic modem alacağım bende. Gözüm korkuyor kopma yaşarım diye.
Keenetic modemler diğer modemlere göre iyi ama işte şans da olması lazım.
Yeni konular
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-