hovarda

Yetkin
Yer
Samsun
Arkadaşlar alalı kaç ay oldu hatırlamıyorum. En güncel yazılımı kullanıyorum ama bu aralar bilgisayarda internet kesiliyor Wi-Fi'de kopup tekrar bağlanıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı. Isındığından dolayı böyle bir şey yapıyor olabilir mi?

Wi-Fi kanal değiştiriyor olabilir. 2.4 ile 5 GHz arası geçiş yapıyor olabilir bilgisayar. 5GHz'den bağlanıyorsanız zorunlu DFS taramasına giriyor olabilir.

Wi-Fi kanal değiştiriyor olabilir. 2.4 ile 5 GHz arası geçiş yapıyor olabilir bilgisayar. 5GHz'den bağlanıyorsanız zorunlu DFS taramasına giriyor olabilir.

2.4 kanal 1 de 5 de 36 da, DFS kullanmıyorum daha önce böyle bir şey yapmıyordu yani ikisi aynı anda oluyor bilgisayarın interneti kesilmesi ve Wi-Fi'nin kopması.

Bu sorun daha öncede olduğu için fabrika ayarlarına getirdim bu yüzden yardımcı olamadı müşteri temsilcisi modemin açık kalması gerekiyormuş.
Bu sorunu tekrarladığı zaman cihazı kapatmadan dediğim test dosyalarını alın verdiğim linkten gönderin. Keenetic mh gerçekten yardımcı oluyor böyle konularda.