Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
Yer
Antalya
Başlığı nasıl yazacağımı tam bilemedim. Geçen ay Keenetic Speedster DSL modeline geçtim. Kurulumu sorunsuz yaptıktan sonra ethernet portlarının birinden internet bağlantısı alamıyordum. Arayüzden baktığımda bu portun ayarında "sağlayıcı" seçeneğinin seçili olduğunu gördüm. Bu seçenek fiber kullanım için internet alışını sağlamak için sanırım. Üzerine tıklayıp "varsayılan" seçeneğini seçtiğimde "sağlayıcı" ayarı başka bir porta otomatik olarak geçiyor ve bu sefer de o port kullanılamaz hale geliyor. Tümden kapatmayı beceremedim. Şu anlık 3 portu kullanıyorum ama 4. portu da kullanma ihtiyacı duydum. Yardımınızı bekliyorum.

1766616406502.webp

Başlığı nasıl yazacağımı tam bilemedim. Geçen ay Keenetic Speedster DSL modeline geçtim. Kurulumu sorunsuz yaptıktan sonra Ethernet portlarının birinden internet bağlantısı alamıyordum. Arayüzden baktığımda bu portun ayarında "sağlayıcı" seçeneğinin seçili olduğunu gördüm. Bu seçenek fiber kullanım için internet alışını sağlamak için sanırım. Üzerine tıklayıp "varsayılan" seçeneğini seçtiğimde "sağlayıcı" ayarı başka bir porta otomatik olarak geçiyor ve bu sefer de o port kullanılamaz hale geliyor. Tümden kapatmayı beceremedim. Şu anlık 3 portu kullanıyorum ama 4. portu da kullanma ihtiyacı duydum. Yardımınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 213134

Bende uğraştım yapamadım maalesef. Bilen biri çıkar umarım.

Bence de WAN aktif değilken böyle bir dert olmamalı. Ben eski sürüm kullanıyorum, bende secenekler daha farklı olunca siteye bakayım deyip buldum orayı.

Basta farklı bir ürün çıktı, belki farklıdır deyip Speedster'ın destek sayfasını açtım ama aynıydı.
Arayüzde o sekmede soru işaretine tıklayınca açılan bilgilendirme sayfası sizin attığınız değil başka bir yer çıkıyor. Bundan dolayı aradığımı bulamamıştım. Bir de o silme seçeneği sayfanın ta en altında köşede. Denemek yerine önce bi sorayım dediydim. İyi ki de sormuşum. Arayüzden onu sildim ama modemde portu deneme şansım olmadığı için çözüm atmadım daha. Yarın deneyip kesin olarak düzeldiyse çözüm işaretlerim. Teşekkür ederim. Bu arada benim arayüz sürümü 4.3.2 imiş.