Uranos

Üstün
Yer
Adana
Merhaba, ben artık yaşadığım şehirden gerçekten bıktım. Ne zaman sokağa çıksam tas kafalı serseriler laf atıp özgüvenimi düşürüyor, trafikte ailem ile gezerken stresleniyorum kekonun birisi ile tartışıp kavga çıkacak diye. Yaşadığım şehir Teksas’tan beter olduğu için normal olarak çoğu kız keko/serseri seviyor. Bende öyle birisi olmadığım için sevgili yapamıyorum. 1.5 yıl sonra üniversite sınavım var, Antalya’da üniversite kazanıp oraya yerleşmeyi düşünüyorum. Antalya’yı istememin sebebi hem okumak istediğim bölüm orada kaliteli, hemde gelişmiş bir şehir olduğunu düşünüyorum. “Antalya’da da keko var” derseniz, inanın yaşadığım şehir kadar değildir bence. Burada sözde en güvenli semtlerde bile mafyacılık oynayan site çocukları oluyor. Sizce ne yapmalıyım?

Gerçekten coğrafya kaderdir sözüne o kadar hak veriyorum ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Turkiye'de gelismis bir sehir oldugunu dusunuyor 😭😭 Bu kadar paragraf yazmissin nerede yasadigini yazmamissin. Ama fark etmez bu gelisme surecinde darbe yiyen her ulkede ayni sekil Turkiye Brezilya (suc-sucluluga imrenme)
Bir de ek olarak keko seven kiz senin neyine yarayacak? Niye sevgili yapmak zorunda gibi hissediyosun? Bence sevgili yapma isini biraz fazla kafaya takmissin ve genel sorun bu gibi. Tek basina mutlu olmaya calis benim gibi. Eger yeni bir hayat kurmak istiyorsan yurtdisini dusuneceksin Irlandada mis gibi kizillar var hem de kulturel olarak medeni sayilirlar gece de pubda icenzi. Bu benim fikrim tabii. Yok ben kizil sevmem dersen baska.

Sakallarını biraz uzat; dışarıdan biraz daha sert görünmeye çalış, kolay kolay da laf atmazlar. Benim bulunduğum yerde de o tas kafalılardan çok var, hepsi abi çekiyor. İstersen kendini korumak için bir dövüş sanatı da öğrenebilirsin.

Yorumlarda dövüş öğren, sakal uzat, sert gözük falan diyenlerin tavsiyelerine bakma ben sokağa bile çıktıklarını düşünmüyorum. Bu çekindiğin tiplerin Allah'tan korkuları yok. Eğitilemez onlar.

Antalya beter bir halde, asla önermem. Olmadıkları şehir sayısı az, daha doğru tavsiye istersen; Her şehrin güzel bir semti var, oralarda olamıyorlar.

ben sokağa bile çıktıklarını düşünmüyorum.
Çok yanlış düşünüyorsun o zaman. Konu sahibinin anlattığı şekil bir semtte yaşıyorum hatta daha kötüsü. Dövüş sporlarını öğrenirsen dayak yemezsin, yenilgisiz olursun, kimse sana dokunamaz gibi bir kelime kullanmışmıyım? Özgüvenin artar dedim.

Sokağa cıkmıyormuşmuşuz. Aynen kral, sokağa bile çıkmıyorum ben. Ekmek almaya bile gidemiyorum korkudan sen düşün.

Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmadan önce 2 kere düşün derim. Benim gibi birine sokağa çıkmıyor falan dediğini görünce 5 dakika falan aralıksız güldüm çünkü.

Son düzenleme:
Çok yanlış düşünüyorsun o zaman. Konu sahibinin anlattığı şekil bir semtte yaşıyorum hatta daha kötüsü. Dövüş sporlarını öğrenirsen dayak yemezsin, yenilgisiz olursun, kimse sana dokunamaz gibi bir kelime kullanmış mıyım? Özgüvenin artar dedim.

Sokağa cıkmıyormuşmuşuz. Aynen kral, sokağa bile çıkmıyorum ben. Ekmek almaya bile gidemiyorum korkudan sen düşün.

Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmadan önce 2 kere düşün derim.

Daha kötü bir semtte yaşayıp her gün dövüşüyor musun? Vay canına çok havalısın.

Bırak yahu bu işleri. :LOL:

John Wick filminde yaşamıyoruz, beter bir semtte yaşıyorsan bunun bıçakları, emanetleri, silahları var. Ailenin olaylara karışması var, sen ne anlatıyorsun ya? En delikanlı olan adam ailesini, kendini böyle şeylere sokmayan adamdır. Konu sahibi taşınmak hakkında gayet iyi bir fikirde bulunmuş.

Ne yapsın? Hayatını bir avuç değersiz keko için tehlikeye mi soksun? Kendini tabii ki savunsun ama bu işler dediğin gibi gitmiyor. Ne delikanlılar, ne dövüşçüler gördü bu gözler hepsi semtte mahvoldu. Bunu bizzat bu spora gönül vermiş birisi olarak söylüyorum ben. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.

Konu sahibinin yapacağı en iyi şey uzaklaşmaktır, kim ne yapsın öyle bir yerde? Dövüşmenin bedeli vardır, herkes senin gibi düşünemez. Karşında ki adama saldırırsın "nasıl olsa dövüşmeyi biliyorum, kendimi savunurum." diye, gelir takar beline bıçağı, çıkarır kafana sıkar, ya da sana ve ailene bela olur görürsün.

Özgüvenmiş, yerler özgüvenini sokakta, belaya bulaşmayacaksın.

Daha kötü bir semtte yaşayıp her gün dövüşüyor musun? Vay canına çok havalısın.
Sana her gün dövüşüyorum, her gün kavga ediyorum mu dedim? Bu havalı bir şey değil ki dostum sen benim anlattığım şeyleri çok farklı anlıyorsun galiba.

Özgüven açısından iyi olur dövüş sporu öğrenmesi. Tabii sen benim bu cümlemi "gider kekoları döversin, kimse sana karışamaz" şeklinde anlıyorsun. 🤣

Senle aynı şeyler anlattım aslında fakat muhalefet olmak için benim dediklerimi değiştire değiştire anlatıyorsun.
Bıçak hadi bir nebze savunulur fakat iş silaha gidince onun da pek bir önemi kalmıyor
Sadece şu kısmı okusan bile beni anlardın ama nerde... Muhalif olmaya çalışma. Senin anlattığın şeylerin benzerini anlatıyorum, özgüvenin yükselir fakat iş silah ve bıçağa gidince onunda önemi kalmıyor diyorum, anlamıyorsun. Üstüne üstlük, benim üstteki yanıtımı "her gün kavga ediyorum tehlikeli semtte yaşıyorum çok havalıyım" şeklinde anlamışsın. Diyecek laf yok.

Gereksiz tartışmalara ayıracak vaktim yok, konu sahibine tavsiyem çekilecek gibi yer değilse yeni yerlere taşınmasıdır. Dövüş öğrensen de dünya eskisi gibi değil, 10 - 15 sene önce dövüşürdük, dayak yerdik, dayak atardık ama çok mühim bir şey olmadığı sürece olay orada kapanırdı. Dayak yiyen yediği dayakla, dayak atan da attığıyla kalırdı.

Şimdi öyle değil, istediğin kadar dövüşmesini bil, olaylardan oradan çıkıyor.

Bu işler sakal uzatmayla, adam dövmekle bitmiyor.