Çok yanlış düşünüyorsun o zaman. Konu sahibinin anlattığı şekil bir semtte yaşıyorum hatta daha kötüsü. Dövüş sporlarını öğrenirsen dayak yemezsin, yenilgisiz olursun, kimse sana dokunamaz gibi bir kelime kullanmış mıyım? Özgüvenin artar dedim.
Sokağa cıkmıyormuşmuşuz. Aynen kral, sokağa bile çıkmıyorum ben. Ekmek almaya bile gidemiyorum korkudan sen düşün.
Tanımadığın insanlar hakkında yorum yapmadan önce 2 kere düşün derim.
Daha kötü bir semtte yaşayıp her gün dövüşüyor musun? Vay canına çok havalısın.
Bırak yahu bu işleri.
John Wick filminde yaşamıyoruz, beter bir semtte yaşıyorsan bunun bıçakları, emanetleri, silahları var. Ailenin olaylara karışması var, sen ne anlatıyorsun ya? En delikanlı olan adam ailesini, kendini böyle şeylere sokmayan adamdır. Konu sahibi taşınmak hakkında gayet iyi bir fikirde bulunmuş.
Ne yapsın? Hayatını bir avuç değersiz keko için tehlikeye mi soksun? Kendini tabii ki savunsun ama bu işler dediğin gibi gitmiyor. Ne delikanlılar, ne dövüşçüler gördü bu gözler hepsi semtte mahvoldu. Bunu bizzat bu spora gönül vermiş birisi olarak söylüyorum ben. Davulun sesi uzaktan hoş gelir.
Konu sahibinin yapacağı en iyi şey uzaklaşmaktır, kim ne yapsın öyle bir yerde? Dövüşmenin bedeli vardır, herkes senin gibi düşünemez. Karşında ki adama saldırırsın "nasıl olsa dövüşmeyi biliyorum, kendimi savunurum." diye, gelir takar beline bıçağı, çıkarır kafana sıkar, ya da sana ve ailene bela olur görürsün.
Özgüvenmiş, yerler özgüvenini sokakta, belaya bulaşmayacaksın.