Az önce aynı şeyi söylediler. Bekleyelim bakalım keşke daha fazla alsaydım 10 adet aldım![]()
@Lotr Manyağı
Az önce aynı şeyi söylediler. Bekleyelim bakalım keşke daha fazla alsaydım 10 adet aldım![]()
Darısı benim başıma
Daha vermediler mi yahu, demek ki gerçekten stokları azmış. Sen 30 tane vermiştin 30 tane bulamamışlardır.
Daha vermediler mi yahu, demek ki gerçekten stokları azmış. Sen 30 tane vermiştin 30 tane bulamamışlardır.![]()

10 adet sipariş geçtim fakat faturada 11 adet yazıyor, 1 tane de hediye ettiler herhalde.Mail attım şimdi senin ekran görüntüsü ile, arkadaşımın siparişi kargolanmış benimki neden hala yok diye
"Sizlerin ürünü için firmadan ürün tedariği beklemekteyiz" diyor. Gelsin de geç gelsin sorun yok. 12 kilo almışım 3 ay götürür beni neredeyse![]()
10 adet böyle bir kolide geldiyse bana 3 koli yollayacaklar muhtemelenEksiksiz 10 adet olarak geldi. Sizinki de gelir büyük ihtimal hocam. @Lotr Manyağı![]()
Evet 2026 9. ay gözüküyor. Tadını pek sevemedim ama evdekiler tüketir.10 adet böyle bir kolide geldiyse bana 3 koli yollayacaklar muhtemelen
Hocam bu gelenlerin son kullanma tarihlerine baktın mı? @xsharke
Evet 2026 9. ay gözüküyor. Tadını pek sevemedim ama evdekiler tüketir.

Afiyet olsun hocam.Eki Görüntüle 231154Eki Görüntüle 231155
Hayatımın en beleş alışverişi olabilir ya
SKT'ler 02.2027. 4-5 aylık sabah kahvaltım hazır. 15 TL'ye aldık şimdi 195 TL olmuş![]()