Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Şu an sınıfımdaki en iyi 2. arkadaşım. Sosyal açıdan düşünceleri normal, kimseyi küçük düşürmüyor, seviyorum kendisini. Fakat son günlerde şeriat, din, komplo teorisi hakkında beni zorluyor. ''Uyduların şarkı sözlerini zorla aklımıza soktuğunu, şeriatın mantıklı olduğunu, uluslararası markaların bizim özelimize bakabildiğini'' falan iddia ediyor. Reddedip durdum. Devam etti, sonra dedi ''ben medreseye gittim, bilimsel söyleşilere katıldım, Deneyap'a gittim'' falan diyor. Bir de İngilizcem C1 diyor. Tabii baksan grammar ve telaffuzları yanlış. Ne yapmalıyım? Bu arada şu anki yakın arkadaşlarım beni zorbalıyor. Tek zorbalamayan o, onunla takılmak istiyorum o yüzden. Ben inanmıyorum, yanlış desem devam ediyor.

Aranızın bozulmayacağı bir şekilde “din ve siyaset hakkında konuşmak istemiyorum” demek çözüm olur. Aynı tip bizim sınıfta da var fikirlerimiz uyuşmuyor ama kavga çıkmasın diye bu konu hakkında çok konuşmuyoruz.

Şu an sınıfımdaki en iyi 2. arkadaşım. Sosyal açıdan düşünceleri normal, kimseyi küçük düşürmüyor, seviyorum kendisini. Fakat son günlerde şeriat, din, komplo teorisi hakkında beni zorluyor. ''Uyduların şarkı sözlerini zorla aklımıza soktuğunu, şeriatın mantıklı olduğunu, uluslararası markaların bizim özelimize bakabildiğini'' falan iddia ediyor. Reddedip durdum. Devam etti, sonra dedi ''ben medreseye gittim, bilimsel söyleşilere katıldım, Deneyap'a gittim'' falan diyor. Bir de İngilizcem C1 diyor. Tabii baksan grammar ve telaffuzları yanlış. Ne yapmalıyım? Bu arada şu anki yakın arkadaşlarım beni zorbalıyor. Tek zorbalamayan o, onunla takılmak istiyorum o yüzden. Ben inanmıyorum, yanlış desem devam ediyor.
Schizogram user new lore dropped. Bazı konularda arkadaşına katılmakla beraber, konuyu başka tarafa çekebilirsin seni darlamayacak taraflara mesela, X konusu benim ilgimi pek çekmiyor Z konusu hakkında ne biliyorsun diye sorular sorabilirsin. Baktın susmuyo sallamaya mı başlıyor sen daha da salla, dedem bayırlarda inek otlatıyor diyorsa o ne ki benim dedem Everestte keçi otlatıyordu de.

Bir dijital mahremiyet savunucusu olarak tek bunda hak verdim açıkçası bakabiliyorlar ama nasıl bakıyorlar onu açıklamak lazım.
Bende hak verdim. O zaman o neden şu an yerli milli düzgün bir telefon yapılmıyor dedim. Sonra Casper öyle dedi, casper kötü dedim. Baştaki adam değişirse yönetim değişirse, sanayi de değişebilir böylece telefonlarımız daha iyi olur ki bunu bende isterim dedim. Sonra Erdoğan ne alaka dedi. Birde 95-96 olaylarını biliyor musun? Bu adam niye başımızda bunca sene dedi. Noldu o yıllarda?

Sen şeriatçı değilsen arkadaşlarında şeriatçı birisini bulundurman hata zaten.
Hocam diğer erkekler serseri biraz ve tek bildikleri muhabbet kız serserilik taşkınlık. Ben pek öyle sevmiyorum. En azından o çocuk zorbalamıyor beni. Zorbalayan olursa karşı çıkıyor.

Hocam diğer erkekler serseri biraz ve tek bildikleri muhabbet kız serserilik taşkınlık. Ben pek öyle sevmiyorum. En azından o çocuk zorbalamıyor beni. Zorbalayan olursa karşı çıkıyor.
Konuyu kestirip atabilirsin o zaman. Benim de lisede böyle arkadaşım vardı. Sürekli dinden bahsederdi. Karşı çıkmazdım: Haklısın, doğrusun gibi destekleyici şeyler söylerdim.