Ali Osman 06
Çalışkan
Adres ver geleyim. Az tas kafalı benzetmedik. Bunlar iğrenç yaratıklar. Öğretmenin hiçbir şey yapamaz. Hee tabi gidip söylersin ama nafile bence.
Bu zamanda kavga edilmez kardeşim. Adam gider 200 kişi çağırır, pişman olursun kavga ettiğine. Yoksa dediğin gibi, zorbalık yapanın ağzını burnunu kıracaksın ama sonra adam gider 200 kişi çağırır; sonra pişman olursun o kavgayı ettiğin için.Ben zorbama en iyi dersi onu poşet gibi yerden yere vurarak vermiştim. Zorbayla anlaşılmaz, zorba şikayet edilmez. Zorba, zorbalanmalı.
Bu işten kaçınılmaz, lisede ve orta okulda kavga olur arkadaşlar. Kavga edin demiyorum, önermiyorum da. Ama sizi ezmeye çalışanı ezin.
11. sınıfım. Maalesef sınıflar karıştırıldıktan sonra gelen, başta benimle uğraşmayan fakat son 2 aydır beni bezdiren bir tane ‘tas kafa' var. Bu arkadaşın bir ara 10 lafından 9'u benimle ilgiliydi. Bundan 2 hafta önce kavga ettik, disiplinlik bir şey olmadı neyse ki. Sınıfımdan bu kişi hariç pek bir sıkıntım yok; sınıf hocası da ‘bir daha o sana sataşırsa beni buluyorsun.' dedi. Geçen hafta çok bir şey yapmadı fakat bu hafta yine hafif hafif başladı (sürekli de “çıkışa gel” diye tehdit ediyor).
Sizce bu kişinin benimle uğraşmasını engellemek ve sınıftan attırmak için ne yapmam lazım? Sonuç çıkmazsa özel okulun bursluluğuna bağlı olarak oraya yazılmayı veya nakil aldırmayı planlıyorum (OBP puanım 96 civarı).
Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. İyi sosyaller.
Unutmuşum konuyu. Baya zorunlu seyler hariç muhatap olmadık, bu arkadaş da sınıfta kaldı. Hayat çok garip.Eğer güçlü ve yapılıysan veya abin falan varsa onu bir uyarmak lazım böyle tipler anlamıyor diğer şeyleri.