Bana kendi rotamızı çizebilrceğimiz uygulama lazım. Mesela İstanbul'dan Tekirdağ'a gideceğim ama navigasyonun bana seçenek sunduğu yollardan değil de kendim gittiğim yoldan gitmek istiyorum. Bu yolu kaydedip bir daha kullanma gibi bir olay lazım. Google veya Yandex'te bulamadım. Nasıl yaparız?
Detaylar
Kim cevapladı?Google Maps üzerinde istediğiniz kadar ara durak ekleyerek bunu yapabiliyor olmanız lazım. Linkini de kopyalayıp kaydedebiliyor ya da paylaşabiliyorsunuz.Bana kendi rotamızı çizebilrceğimiz uygulama lazım. Mesela İstanbul'dan Tekirdağ'a gideceğim ama navigasyonun bana seçenek sunduğu yollardan değil de kendim gittiğim yoldan gitmek istiyorum. Bu yolu kaydedip bir daha kullanma gibi bir olay lazım. Google veya Yandex'te bulamadım. Nasıl yaparız?
Google Maps üzerinde istediğiniz kadar ara durak ekleyerek bunu yapabiliyor olmanız lazım. Linkini de kopyalayıp kaydedebiliyor ya da paylaşabiliyorsunuz.
Teşekkür ederim, yeni öğrendim kullanırım ama araba giderken kendi kendine çizdiği olsa daha iyi olurdu.
Biraz baktım ama genelde uygulamalar Maps gibi, ara duraklar ekleme mantığı ile çalışıyor. Dediğiniz gibi bir uygulamaya rastlamadım, umarım bulursunuz.Teşekkür ederim, yeni öğrendim kullanırım ama araba giderken kendi kendine çizdiği olsa daha iyi olurdu.
Biraz baktım ama genelde uygulamalar Maps gibi, ara duraklar ekleme mantığı ile çalışıyor. Dediğiniz gibi bir uygulamaya rastlamadım, umarım bulursunuz.
Teşekkür ederim fakat zor gibi.