Birkaç modla beraber ekleyeceğim. Yarın paylaşırım.

Link güncellendi. Moderasyon ekibini her seferinde uğraştırmamak için Drive'da bir klasör oluşturdum. Klasör linkini verdim. Klasörün içerisinde oyunu güncelleyince yayınlayacağım.

Bu rehberle beraber ilk yayınladığım demo gibi bir şeydi. Bundan sonra bi' güncelleme yapar mıyım pek bilmiyorum. Muhtemelen bu son olur, fakat ne olur ne olmaz deyip klasörü oluşturdum.

Oyuna istediğiniz yüzme modu ve birkaç modu daha ekledim. Birkaç şeyi de düzelttim. Tüm yenilikler burada yazıyor:
  • Çıkış yazısı düzeltildi.
  • Birkaç yazım hatası düzeltildi.
  • Tommy Vercetti karakterine yüzme modu eklendi.
  • Tommy Vercetti karakterine eklenen yüzme modu ile beraber karaktere yeni animasyonlarda geldi.
  • Oyun klasöründen oyunun stabilliğini bozan birkaç klasör ve dosya kaldırıldı.
  • Tommy Vercetti karakteri üzerinde birkaç iyileştirme yapıldı.
  • Neşet Ertaş türkülerinin olduğu özel radyo kanalı eklendi.
  • Yazı fontları değiştirildi.
  • Crosshair değiştirildi.
  • Oyundaki bazı karakterler üzerinde iyileştirme yapıldı.
  • Oyun menüsündeki arka plan değiştirildi.
  • Para texturelarında iyileştirme yapıldı.
  • Ağaçlarda iyileştirme yapıldı.

Eki Görüntüle 156925

Eki Görüntüle 156926

Eki Görüntüle 156927

Eki Görüntüle 156928

Eki Görüntüle 156932
Güncel versiyonu indirdim, yeni oyuna bastım ancak araç park ettikten sonra "Unhandled exception c0000005 at address 0040c314" hatasını alıyorum. Oyun çöküyor.

Bu modda olan özellikler nelerdir? Örneğin Türk radyoları var mı? Modu denemek isterim. Benim konuma yazmışsınız onu gördüm ama modlama yapmak ilgi alanım değil ama modlanan oyunu oynayabilirim. Özellikle oyun GTA Vice City olunca keyifli zaman geçer :)

Bu modda olan özellikler nelerdir? Örneğin Türk radyoları var mı? Modu denemek isterim. Benim konuma yazmışsınız onu gördüm ama modlama yapmak ilgi alanım değil ama modlanan oyunu oynayabilirim. Özellikle oyun GTA Vice City olunca keyifli zaman geçer :)
Neşet Ertaş'a özel bi' radyo var. Diğerlerini yapamadım. Oyundaki hatalar fixlendi. Yollar, ağaçlar yenilendi. Menüler, textureler, karakterler HD'leştirildi. Daha fazlası da var. Oynadıkça fark eder, eğlenirsiniz.

Neşet Ertaş'a özel bi' radyo var. Diğerlerini yapamadım. Oyundaki hatalar fixlendi. Yollar, ağaçlar yenilendi. Menüler, textureler, karakterler HD'leştirildi. Daha fazlası da var. Oynadıkça fark eder, eğlenirsiniz.
Deneyelim bakalım. Ben istersem kendi radyolarımı ekleyebilir miyim 3-4 tane?

@Quezzy, Belgeler kısmında hangi klasöre atacağız bu arada?