Makaleler
1
Merhaba, kendime özel bir site yapmak istiyorum blog tarzında. Sitede yapacağım şey, kendime notlar bırakmak, sevdiğim şarkıları paylaşmak, günlük tutmak vs. olacak. Fakat kodlamadır, site açmadır bilgim sıfır. En kolay nereden ve nasıl açabilirim? Bir de siteme girilmesi için whitelist gibi bir özellik olsa iyi olur. Bağlantıyı kopyalayıp herkes girememeli.

Merhaba, kendime özel bir site yapmak istiyorum blog tarzında. Sitede yapacağım şey, kendime notlar bırakmak, sevdiğim şarkıları paylaşmak, günlük tutmak vs. olacak. Fakat kodlamadır, site açmadır bilgim sıfır. En kolay nereden ve nasıl açabilirim? Bir de siteme girilmesi için whitelist gibi bir özellik olsa iyi olur. Bağlantıyı kopyalayıp herkes girememeli.
Blogger.com - Create a unique and beautiful blog easily. 'dan ücretsiz bir şekilde açabilirsin, temel şeyleri yaparsın. (Önem verirsen daha da profesyonelce işler çıkarabilirsin.) Ama Whitelist gibi bir özellik var mı bilmiyorum. Ve kodlama gerektirmiyor açmak.

Blogger.com - Create a unique and beautiful blog easily.'dan ücretsiz bir şekilde açabilirsin, temel şeyleri yaparsın. (önem verirsen daha da profesyonelce işler çıkarabilirsin.) Ama whitelist gibi bir özellik var mı bilmiyorum. Ve kodlama gerektirmiyor açmak.

İlla whitelist olmasına gerek yok. Örneğin birisi benim sitemin bağlantısını yazıp girdiğinde, site açılmasın ya da paylaştıklarımı görmesin. Sadece ben gireyim ve göreyim.