Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?WhatsApp listesinde veya telefon rehberinde kendi numaranızı hangi isimle kaydederseniz öyle gözükür. Kişiler kısmında kendi numaranıza bakın.
Yeni cihaza geçince WhatsApp numarayı senkronize etmiş olabilir o sebeple isim sonradan gözükmüştür. Genelde Google Account ismi oluyor, Google kişiler kullanınca otomatik kendine hesapta kullanılan ismi veriyor cihazdaki numara için.
Yeni cihaza geçince WhatsApp numarayı senkronize etmiş olabilir o sebeple isim sonradan gözükmüştür. Genelde Google Account ismi oluyor, Google kişiler kullanınca otomatik kendine hesapta kullanılan ismi veriyor cihazdaki numara için.
- Makaleler
- 7
Aynı sorununu bende yaşıyordum. Kendi sohbetimi en üste sabitlediğimde en son mesajlaştığım kişinin adı çıkıyordu. Çözümü WhatsApp Business'e geçmekte buldum.
- Makaleler
- 3
Kendi numaranızı rehberinize kaydetmeyi denediniz mi?
Bende özellik geldiğinden beri oradaki isim yazıyor. Başka hiçbir yerde kullanmadığım bir isim.
Bende özellik geldiğinden beri oradaki isim yazıyor. Başka hiçbir yerde kullanmadığım bir isim.
Emre.py
Üstün
WhatsApp kişilerini kapattım, düzeldi hocam. Teşekkürler. Sevmediğim bir özellikti.Whatsapp ayarlarından kişiler diye arat whaysapp kişilerini kapat.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri