Batuşş

Uzman
Yer
Linus Torvalds'ın Evi
Evet bu biraz çılgın bir konu olabilir ama biraz sıkıldım oyun da sarmıyor bari böyle bir konu açayım dedim. Herkes kendini tamamen tanıtmak zorunda değil ismini söylemek zorunda falan değil. Özel şeylerinizi söylemeyin zaten saklayın o bilgilerinizi de neyse bakalım cevaplar ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada hazır ben de kendimi tanıtayım.

Ben Batuhan.

Linux ile ilgili işleri seviyorum ve işletim sistemlerine meraklıyım.

Ben de YKS 26' tayfaya başarılar dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Fehmi. 2009 yılında Adana'da doğdum. Genelde masaüstü bilgisayarlar olmak üzere bilgisayarlar ve diğer teknolojik aletler ile ilgili çoğu konuyla ilgilenirim. Ayrıca kendi çapımda bilgisayarlar da toplayıp satıyorum. Topladığım sistemleri genelde kâr amaçlı değil de tecrübe edinme ve zevkine topluyorum denilebilir. Maliteyine yakın fiyatlara satmaya çalışıyorum elimden geldikçe. İlk forum üyeliğimi Donanım Haber forumda, yaşadığım bir sorun için açmıştım. Açtığım konuya doğru düzgün cevap gelmeyince Technopat'a geçmiştim ve ilk olarak Technopat'ta aktif olarak forum kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 senedir aktif olarak forumlarda takılıyorum ve son aylarda Techolay'da aktif bulunmaktayım.

Bu blogumda detaylıca kendimi ve bilgisayarlara olan merakımın nasıl geliştiğini iyice anlattım. Bir süredir devamını yazmıyorum ancak yakın zamanda yazmaya devam edeceğim. Benim amacım insanlara yardımcı olmak ve aynı zamanda yeni şeyler öğrenmek :)

Ben Paper.C
Sevdiklerim sizi hiç ilgilendirmez. İlgi alanlarım sizi hiç ilgilendirmez. Günlerim bahar, arzularım rüzgardır. Anonimliği severim. Tanıştığımıza mutlu oldum, teşekkürler. Buradan Bolu dörtdivana selamlarımı iletiyorum. Belli partiye oy oranlarını biraz düşürsünler.

Ben Technopat Sosyal'den de tanıdığınız B 52 Stratofortress, 2016 yılından beri Technopat Sosyal ve daha önceleri de DonanımHaber Forum'da takılırdım. Bir çoğunuz beni kendi etrafında dönen anime karakterinden tanıyor olabilir. Endüstriyel tasarımcıyım, bunun dışında takribi 20 yıldır teknolojik her ıvır zıvıra merak salmış birisiyim, teknolojik her türlü şey hakkında az biraz yüzeysel de olsa öğrenmek hoşuma gider. :) Ha bir de 16-17 yıldır Firefox kullanıyorum, Firefox kullanın Firefox iyidir. 😅

Son düzenleme:
İsmim Taha.
Herb*kolog olan ama aslında hiçbir şey bilmeyen birisiyim.
MSI antisiyim, ASUS fanıyım.
Doğduğumdan beri CS geçmişim var.
Yıllardır yabancı forumlarda dolaştığım için yabancı dilim var bayağı.
Yazılım ve 3B tasarım yapmayı seviyorum.
Kyoto'da kutu gibi bir evde yaşıyorum.
Arch seviyorum.