Detaylar
Kim cevapladı?Ben Serdar, @14925'ten büyüğüm. Hayatımın en büyük şoklarındandı; Fehmi'yi Adanalı tır şoförü sanıyordum.
İnanır mısınız, aynı şoku ben de yaşadım.
Sherlock emojisini yanlışlıkla attım hocam elim çarptı kusura bakmayın.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
Ben Xudayar Mirzayev. 15 Ocak 2005 doğumluyum. Azerbaycanlıyım. Yarı Lezgi de sayılırım. Maştağa'da yaşıyorum. 4 yaşıma kadar konuşamadım. 9 yaşımdan beri teknolojiye, tanklara karşı ilgisi olan, 13 yaşımda siyasetle ilgilenmeğe başladım. Agresifim. Müslüman'ım. Anime izlerim. Saygıya layik herkese saygım olur. Şakacıyım. Memleket Karabağ.
*NinXStation.
Son düzenleme:
DefenderNinja
Yetkin
İsmim Ali.
Windows 7 severim.
Windows 7 severim.
Ben Nazım. 29/11/2003'te Konak'ta doğdum. Kökenim karışıktır, Makedonya-Kayseri-Afyonkarahisar. Müzik dinlemeyi severim. On parmak F klavye bilirim. Hayatımın çoğu hastanelerde ve zorbalıklarla geçti. 6 yaşındayken okumayı öğrenmişimdir.
Th3RealKayseriLee
Yetkin
Ben İbrahim, Şubat 2002 doğumlu minyon tipli belli yerlerde kendimce kafası hızlı çalışan, mizah anlayışı yerinde biriyim. Arkadaş ortamım hiçbir zaman olamamıştır. CS'yi sevdiğimden değil bir gün Silah kasası düşürecek edasıyla oynuyorum XD. Üniversite bitti Askerlik bitti iş arayışındayım bakalım nasipte ne varsa...
(KPSS ve Aşk hayatı beni bitirecek bunu biliyorum)
(KPSS ve Aşk hayatı beni bitirecek bunu biliyorum)
Ben Batuhan. Arabaları severim. Özellikle Mercedes-Benz. Bilgisayarları severim. Linux severim. Oyun oynamayı severim. Müzik dinlemeyi severim. Eylül ayının sonlarına doğru K-Pop'u keşfettim. Güzel bazıları.
Süngerbob Kareşort izlemeyi severim.
Ben gassalim, cenaze hizmetleriyle ugrasiyorum. Sigortasi falan var ama, sizi de cenazeye bekleriz. 
Son düzenleyen: Moderatör:
Batuşş
Uzman
İsmimiz aynıBen Batuhan. Arabaları severim. Özellikle Mercedes-Benz. Bilgisayarları severim. Linux severim. Oyun oynamayı severim. Müzik dinlemeyi severim. Eylül ayının sonlarına doğru K-Pop'u keşfettim. Güzel bazıları.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı