Mustckmk 14

Uzman
Açıkçası sosyal medyada belli kitlelere ulaşabilmiş bir insanım. Telefon ve bisikletleri en ince detaylarına kadar tamir edebiliyorum.
Veya bunlar gibi birçok yeteneğim var fakat bazen kendime dönüp soruyorum, bunlara rağmen yetersiz hissediyorum. Fakat bazen dönüp kendime soruyorum, bunların hiçbirini yapamayan normal sıradan bir insan olsaydım, kendimi nasıl yeterli hissedecektim diye.
Sizler ne düşünüyorsunuz? Sizler kendinizi yeterli hissediyor musunuz? Genel olarak hissediyorsanız veya hissetmiyorsanız, bunların sebepleri nedir?

Kendimi yeterli hissetmiyorum; bu, mevcut halimin kötü olmasından değil, hayalimin daha yükseklerde olmasından kaynaklıdır. Kendimi severim, kendisini sevmeyen insanları da asla anlamlandıramam. Kendinden iyi dost mu var? en başta kendini sevmen lazım. Genel olarak barışığım ancak tabii ki de kendime kızdığım yönler olabiliyor. Nihayetinde daha iyi olmak zorundayız.

Değilim, çok garip hareketlerim var ve kendimden nefret etmeye başladım. 18 yaşına gireceğim, yaşıtlarım şehir dışına üniversiteye gidecek ben hala evde “oy nambir Osman tuş” diye video açıp dans ediyorum. Bunları da komiklik olsun diye yazmıyorum buraya, gerçekten garip hareketlerim var ve psikiyatri desteği alıyorum. Bu foruma da yansıyor bazen konulara ve profillere alakasız şeyler yazıyorum, tutamıyorum kendimi illa bir acayiplik yapacağım.

Yani... Barışığımsı gibiyim. Bazı dönemler kendime sitemim oluyor bazen huzurluyum. Yeterlilik konusunda ise orta-uzun vadede kendimi yetersiz bulsamda günü kurtarıyorum, ona da şükür.

Hiçbir keşfettiğim yeteneğim falan yok ama depresyona girecek bir vaziyette değiliim. 122 desibel seviyesinde ıslık çalabiliyorum bunu yetenek sayar mıyız bilemem. :LOL:

Kendimle barışığım, siz de kendinize barışık olun. Kendinizi kimseye sevdirmek için değiştirmeyin. Kimse tamamen kusursuz değildir. Zaten elinde bir hayatın var.