Yiğidowski

Üstün
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Sözde kepek karşıtı Clear kullanıyorum ama banyodan daha 2-3 saat sonra çok fazla kepek oluyor saçımda ve kaşınıyor. İnternette biraz araştırdım Dercos öneriliyor ama fiyatı pahalı benim için. Ben de uygun fiyatlı bunu buldum. Kullanan var mı önerir misiniz? Sizin önerdiğiniz çok pahalı olmayan şampuan var mı kepek karşıtı?

Hiç genel şampuanlar ile uğraşmayın. Eczaneye gidin reçetesiz de satıyorlar. Aşağıdaki şampuandan alın. İçinden çıkan kağıt talimatlarına göre kullanın 1.5 ay civarında egzama, kepek, derideki mantar sorununu çözüyor. Sonrasında ise atıyorum ayda her hafta bir veya iki kere ara sıra kullanın. Onun dışında saçınızı çok yıpratmayan(kurutmayan) genel bir şampuan kullanabilirsiniz.

Bu arada kullanmadan önce ilk başta yağ ve kiri atmak adına genel şampuan ile yıkayın. Sonra bu şampuan ile yıkama yapın. Etikette de yazıyor ama belirteyim şampuanın kafada 2-3 dakika durması gerekiyor. Zaten atıyorum ilk hafta iki kere, iki hafta sonra üç kere diye kullanımı artıyor. Yani oradaki notlara harfiyen uyun.

4_1557313315.webp

Ek olarak belirteyim adını yazamadığım fiyatı ₺1000 bulan, içindeki ardıç mı neden dolayı amonyak(sidik) gibi kokan şampuan bir işe yaramıyor.