Relapse 79

Üstün
Yer
Antalya
Kepeğe karşı gerçekten işe yarayan şampuan önerisi olan var mı? Kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız sevinirim; özellikle kepeği bayağı azaltan bir şey arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kepek genelde stresten oluşuyor, ülke şartlarında işe yarayan şampuan yok desek yeridir, belki cildiye çözer
Yine de Herbel Essences şampuanlarını tutuyorum, deneyebilirsiniz, kokusu ve hissiyatı güzel.

Son düzenleme:
Cildiyeye görün. Bazı dermatolojik şampuanlar var doktor riskten öneremiyor. Olasılığı düşük ama tutarsa beni dava eder korkusundan.

İlacın yan etkilerini söylerse ve kafana eserse ısrarla rica et.

Kepeğe karşı gerçekten işe yarayan şampuan önerisi olan var mı? Kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünleri yazarsanız sevinirim; özellikle kepeği bayağı azaltan bir şey arıyorum.

Bende çok kepek vardı ama son dönemde azaldı. Yıkandığın suyu soğuklaştır olabildiğince sıcak su da çok yapıyormuş. Duru nem bombası da çok işe yaradı onu önerebilirim.

Aktar'a giderek doğal ve kepek önleyen şampuan derseniz tavsiyede bulunur. Ben aldım, hem saçı besliyor hem yağlanma vesaire saçta gerçekleşen işlemleri dengeliyor. Saçım ile alakam yok. Sadece elimi saçıma götürdüğüm zaman elim yağlanıyordu, hem de kepek düşüyordu. O yüzden aktara giderek şampuan aldım. Doğal şampuan aldım. Sosyal medyada şampuanlar hakkında video çeken kişileri izledim. Artık bazı şeyleri doğal yapım alasımdan geliyor.

Berberim bana Ketoral onermisti ve kesildi. Bende bebeklikten beri vardi ve bazi kisilerde kepegi yapan parazitimsi bir yapi dogustan fazla oluyormus, Ketoral onun onune geciyor. Guclu bir sampuan oldugu icin yine de doktora danismani oneririm.