Evet transfer netleşmiş. Hiç istemiyordum bu transferi ama, yapacak bir şey yok.
Detaylar
Kim cevapladı?1M+50B Euro için teşekkür ederiz. @.fenerbahce
Açık ara en istemediğim futbolcuydu kendisi ama şu takıma bakınca ilaç gibi gelir. Başımızdaki adam parayı verip erkenden alsaydı iki sövüp kabullenirdik. Alamadı gitti play-off da eletti ve üstüne bir de aynı paraya aldık. Rezalet kararlar.
Vadbav
Başarılı
Bu transfer cengiz gibi olacak. 4 5 hafta çabalar sonra döner takıma bakar herkes kendi kafasında oda salar.Evet transfer netleşmiş. Hiç istemiyordum bu transferi ama, yapacak bir şey yok.
Eki Görüntüle 179306
Bende diyorum gol atınca, neden sevinmiyor aşırı şekilde sebebi buymuş demek ki. Ben Cengiz Ünder gibi olacağından çekiniyorum. Ona da çok para verdik, verim alamadık.
25457
Uzman
Karakter olarak beğenmiyorum fakat böyle bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız vardı.Evet transfer netleşmiş. Hiç istemiyordum bu transferi ama, yapacak bir şey yok.
Eki Görüntüle 179306
30M UCL gelirinden oldular, 15-25M'dan fazla Morinho ve ekibine ödediler, Kerem'e 25 milyon ödediler. Tarihin en kontrol edilemeyen ekonomisi.
Son düzenleme:
Vadbav
Başarılı
Bence kesinlikle olur. Kerem duygusal bir oyuncu. Kafaya hemen takıp dert edip zihnen kopabiliyor. İşler kötü gidince taraftar söylenmeye başlayınca çok çabuk kopar.Bende diyorum gol atınca, neden sevinmiyor aşırı şekilde sebebi buymuş demek ki. Ben Cengiz Ünder gibi olacağından çekiniyorum. Ona da çok para verdik, verim alamadık.
25457
Uzman
30M UCL gelirinden oldular, 25M'dan fazla Morinho ve ekibine ödediler, Kerem'e 25 milyon ödediler. Tarihin en kontrol edilemeyen ekonomisi.