Bence kesinlikle olur. Kerem duygusal bir oyuncu. Kafaya hemen takıp dert edip zihnen kopabiliyor. İşler kötü gidince taraftar söylenmeye başlayınca çok çabuk kopar.
Mental anlamda güçlü bir futbolcu değil malesef. Katılıyorum yorumlarınıza.
Bence kesinlikle olur. Kerem duygusal bir oyuncu. Kafaya hemen takıp dert edip zihnen kopabiliyor. İşler kötü gidince taraftar söylenmeye başlayınca çok çabuk kopar.
Çok güzel bir görüntü.
Kanat oyuncusu lazım fakat Ali Koç Benfica maçından önce alamadı, fiyatı indirdiği için satmadılar. Şimdi yine aynı fiyata aldık.Komik transfer. Madem bize çok lazımdı, lig ve Avrupa maçları başlamadan alsaydık. Çok lazım değilse "çok lazım olmayan" oyuncuya 25 M euro verecek bir bütçemiz yok. Neresinden tutsan olmuyor.
Kerem formda olduğu zaman harika bir kanat oyunucusu. Lakin çok alıngan ve etkilenen bir oyuncu. Fenerbahce ortamını biliyoruz, bence tutunamaz.Mental anlamda güçlü bir futbolcu değil malesef. Katılıyorum yorumlarınıza.
Tadice yada dzekoya yapılan muameleyi hatırlıyoruz. İkisindende fazla skor yapacak bir oyuncu olmadığı için o moda daha erken girecektir.Mental anlamda güçlü bir futbolcu değil malesef. Katılıyorum yorumlarınıza.
evet transfer netleşmiş. Hiç istemiyordum bu transferi ama, yapacak bir şey yok.
Eki Görüntüle 179306
Saçma bir yorum olmuş. O sırada benficanin kontratlı futbolcusuydu. Transfer durumu var diye oynamayı red etse yada zihnen şike yapıp performans göstermese ( ki çokta kasmadı kendini maçta ) böyle bir oyuncuyu almak ne kadar sağlıklı. Orda benficaya yapanın gelince fenere de yapmayacağının garantisi olmaz.Abi ben anlamadım bu adam niye geleceği takımı şampiyonlar liginden eliyor?
Galatasaray oyuncu satamadığı için bu şekilde gözükmesi normal. Şuan ki sezonlar için gelirler malessef sponsorlar ve arazi anlaşmalarından geliyor. Ona bakarsak RM şuan batmış durumda.