LunaAyer 47

Uzman
Aslında konuyu "Sizce kesinlikle izlenmesi gereken dizi/film(ler) neler?" şeklinde açacaktım ama daha kapsamlı olmasını istedim.

"Şunu yapmak hayata karşı bakış açımı değiştirdi." diyebilirsiniz, "Kesinlikle oynanması gerekiyor." dediğiniz bir oyun olabilir, "Şu müziğin daha çok dinlenmesini isterdim." diyebilirsiniz ya da sadece yapmayı sevdiğiniz bir şeyden de bahsedebilirsiniz.

Aslında konuyu "sizce kesinlikle izlenmesi gereken dizi/film(ler) neler?" şeklinde açacaktım ama daha kapsamlı olmasını istedim.

"Şunu yapmak hayata karşı bakış açımı değiştirdi." diyebilirsiniz, "kesinlikle oynanması gerekiyor." dediğiniz bir oyun olabilir, "şu müziğin daha çok dinlenmesini isterdim." diyebilirsiniz ya da sadece yapmayı sevdiğiniz bir şeyden de bahsedebilirsiniz.

İnsanların ne dediğini takmamalısınız.

Ona ayıp olur buna ayıp olur diye de kendinize ayıp etmeyin, ananız babanız bile olsa istemediğiniz bir durumsa hayır demesini bilin.

Felsefe ve edebiyat okumalı, bilim ile içli dışlı olmalısınız. Einstein, İlber Ortaylı, Elon Musk ve Celal Şengör vb. gibi kişilerin vizyonunu benimsemelisiniz. Çok okumalı, RDR 2 oynamalısınız derdim.