Key-drop'tan bıçak nasıl alınır?

Sayın forum sakinleri herkese iyi akşamlar,

Dün gece Unlost yayınına katıldığımda Key-Drop çekilişi yaptığını söylüyordu. Çekilişe katılmak için 4 dolar bakiye atmamızı istiyordu. Ben 5 dolar bakiye attım ve birkaç kasa açtıktan sonra param bitti yani battım. Ancak birkaç dakika önce Key-Drop'a girdiğim zaman envanterimde 267 dolarlık bıçak gördüm. Unlost çekilişlerinin yanında birkaç çekilişe daha katılmıştım. Sanırım o çekilişlerden biri bana çıktı. Ancak skini hesabıma çekemiyorum. Steam Guard kimlik doğrulayıcıyı 1 hafta kadar önce hesabımdan kaldırmıştım. Belki bu yüzdendir diye düşündüm ancak envanterimdeki birkaç kasayı satabildiğimi ve takas isteği atabildiğimi fark edince bundan kaynaklı olmadığını anladım. Trade URL doğru yazdığıma eminim ancak skini hesabıma çekemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Skini hesabına çekebilmen için hesabının Steam Guard'ının aktif olması, aktif bir Vac/Takas banının olmaması, hesabın gizlilik ayarlarının Public olması gerekiyor.

Dostum kusura bakma geç dönüş yapıyorum. Bıçağı neden çekemediğimi anladım. Steam'de telefon numaranı kaldırıp tekrar eklediğin zaman ban yiyorsun. Bunu Steam'in hesap çalınması durumuna tedbir olarak aldığını düşünüyorum. Banın 15 gün sonra kalkıyor. Ancak ben yine de o bıçağı artık çekemem. Zaten çekilişle kazandığım için haydan gelen huya gider mantığıyla sitede oynadık, sonrasında da battık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…