Şükür, başıma böyle bir şey gelmedi. Ancak bilgisayar sadece benim değil, ailemle birlikte kullanıyorum. Şifre var ve aileme sıkı sıkı tembih ediyorum, kimseye elletmeyin diye. Zaten benim odamda duruyor.

Varsayım olarak; keylogger bulaşırsa ayarlardan sıfırlama işlemi yok eder mi? Yoksa direkt temiz kurulum mu daha iyi olur? Sıfrlama öncelik diyelim.

İyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şükür, başıma böyle bir şey gelmedi. Ancak bilgisayar sadece benim değil, ailemle birlikte kullanıyorum. Şifre var ve aileme sıkı sıkı tembih ediyorum, kimseye elletmeyin diye. Zaten benim odamda duruyor.

Varsayım olarak; keylogger bulaşırsa ayarlardan sıfırlama işlemi yok eder mi? Yoksa direkt temiz kurulum mu daha iyi olur? Sıfrlama öncelik diyelim.

İyi Sosyaller.
En makulu direkt temiz kurulumdur. Sıfırlama ise mevcut işletim sistemi dosyalarını koruyarak sadece kişisel kullanıcı dosyalarını siler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir cafeci abimiz vardı adam donanımsal olarak bir koruma taktıydı ne yüklersen yükle koruma donanımsal olduğundan bir resetle aynen geri alıyordu garip bir şeydi. Kısacası o parçayı çıkarmadan PC'den asla bir şey yükleyemiyordun.

Bir cafeci abimiz vardı adam donanımsal olarak bir koruma taktıydı ne yüklersen yükle koruma donanımsal olduğundan bir resetle aynen geri alıyordu garip bir şeydi. Kısacası o parçayı çıkarmadan PC'den asla bir şey yükleyemiyordun.

Deep freezeden bahsediyorsun sanırım kafeciler genelde onu kullanır ama bazı virüsler içinden geçebiliyordu.

İyi Sosyaller.
Temiz kurulum en iyisi ancak sıfırlama da bulut indirme sürücüyü temizle seçeneği ile de gidebilir.

Bu temiz kurulum değil ancak sayılabilir.

Deep freez yapmak ya da bulut üzerinden Cloud SE işletim sistemi kullanmak olabilir.
Yalnız Microsoft hesap ile kurmak gerek ve magaza uzeri haricinde olmayan kurulamıyor PC'ye.
Oyle hatırlıyorum.