FurkaN35

Becerikli
1 ay kick boks, 9 ay da gym yaptım. Uzun zamandır spor yapmıyorum. Oto sanayide çalıştığım için vakit bulamayıp ara vermek zorunda kaldım ama bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum. Kararsızım; kick boksun antrenmanları bayağı ağırdı ama çok zevkliydi, gym de tabii ki güzel.

Kararsız kaldım; benim amacım fiziki olarak daha çok güçlenmek. Hangisi mantıklı sizce?

Gym'den kasit powerlifter falan olmak degilse ikisi beraber. Beraber yuruten tonla dovuscu var, onu gectim fitness denen sey zaten diger sporlarla beraber yapilmasi gereken vazgecilmez bir parca.

Normalde kick boks derdim ama sanayide çalışan bir insanın mesaiden çıkıp kick boks yapmaya enerjisi kalır mı bilemiyorum. Normal şartlarda dövüş benim için ana öncelik olmalı ama.

Yaşım 18. Küçüklükten beri dövüş sanatlarına sevdam var. 10 yaşımda para biriktirip dumbbell aldığımı hatırlıyorum, sırf güçlü olayım diye.

Bilmiyorum, kararsız kaldım. Çevremdeki çoğu kişi diyor, spora başla, kas genetiğin iyi diyor. Olmadı, ikisine birden yazılacağım ve bir sorum olacak: ZMA alayım mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşım 18. Küçüklükten beri dövüş sanatlarına sevdam var. 10 yaşımda para biriktirip dumbbell aldığımı hatırlıyorum, sırf güçlü olayım diye.

Bilmiyorum, kararsız kaldım. Çevremdeki çoğu kişi diyor, spora başla, kas genetiğin iyi diyor. Olmadı, ikisine birden yazılacağım ve bir sorum olacak: ZMA alayım mı sizce?

Hem kick boks hem fitness olmaz.

Hayır para harcamayın bunlara, profesyonel olmadığınız sürece gerek yok. Para harcanacak tek supplement kreatindir.

Çok doğru, spor yaptığım dönem kreatin çok etkiliydi. Damarları aşırı belli ediyordu bayağı etkili.

birşey daha söylemek istiyom bildiğim kadarıyla kas yapmak için testestoronun iyi olması gerekiyormuş
1789234008305.webp
sizce ideal mi bu sonuç