Kick sohbetinde yapılan reklam nasıl engellenebilir?

marrean

Gelişen
Merhaba. Kick üzerinde yayınıma farklı insanlar gelip yayınımda chatte büyük harflerle kendi reklamını yapıyor. Bunu nasıl engellerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Kick üzerinde yayınıma farklı insanlar gelip yayınımda chatte büyük harflerle kendi reklamını yapıyor. Bunu nasıl engellerim?
Botrix ekleyerek büyük harf yasağı ekleyebilirsin ve karakter yasağı ekleyerek de belirli başlı şeyleri engellersin.

Takip süresini 1 hafta falan yapabilirsin ama az izleniyorsan ters teper. Kullandıkları kelimeleri yasaklı kelimelere ekleyebilirsin ama sürekli yapıyorlarsa aşmak için deneyeceklerdir. Onun dışında aktif bir izleyicini mod yapıp banlamak dışında pek seçeneğin yok. Yani kelimeleri eklemek ve banlamak dışında pek seçeneğin yok.

Kickte nasıl bilmiyorum ama bot falan varsa CapsLock denetimini aç. Reklam olmasa bile sohbette büyük harflerle yazılmış yazılar hoş durmaz.
Onun dışında reklam içerisinde kullanılan kelimeleri yasaklı kelime olarak ekleyebilirsin 10 dakika timeout falan koyarsın.
Bir de reklam yapanları direkt banla.

Botrix açık zaten tek sorum botrix ban atınca chat e bildiriyor bu da chat kirliliği yapıyor bazen az bazen bana göre çok izleniyorum çok izlenince insanların yazdığı şeyi görmüyorum

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt