İsa Aksu
Yetkin
Twtich Amazon'un. Amazon para vermiştir. Kick de de versin isteniyor olabilir. Araya para sıkışmıştır.
Kaç milyon dolar sıkıştı acaba
Twtich Amazon'un. Amazon para vermiştir. Kick de de versin isteniyor olabilir. Araya para sıkışmıştır.
Piyango ya da en küçük ihlal yapan her şeye direkt engel getiriyorlar şaka gibi. Linktree'ye de engel basmışlar kumar yüzünden ama temel amacı tek sitede çoklu link koymak. Kullanıcının yaptığı şeylerden dolayı adamlar engel yiyor.Arkadaş iyice kafayı yedi bu BTK yeter ya. Ona yasak buna yasak. Ulan her şeye yasak.
Amazon hissesi mi aldınız hocam ne bu nefret? Ne yani ben şimdiki işimden çıkıp bana daha iyi imkan tanıyan ve para veren bir işi tercih etsem kötü bir şey mi yapmış oluyorum?Parayı görünce Twitch'i bırakan, sonra tıpış tıpış dönen israf yayıncıları üzen bir durum olmuştur.
Şimdi yazacaktım neden olduğunu, yazılmış.Twtich Amazon’un. Amazon para vermiştir. Kick de de versin isteniyor olabilir. Araya para sıkışmıştır.