Twitter, Instagram, Twitch, Facebook ve her türlü sosyal medya organlarında binlerce kumar reklamı dönerken ağzından gık çıkmayan Milli Piyango ne hikmetse Kick'i yasaklatmayı başarıyor ben buna inanamıyorum hayır yani O Reels'ler videolar yayınlar hepsinin üstünde Kumar sitesi reklamı mevcut ve bu sayfaların sahipleride Türkiye'de yaşayıp bu parayı kazanıyor şaka gibi ülkenin önceliği nedense Twitch'in tekelini kırmaya çalışan başka bir platformu seçiyor ama bu işten para kazanıp her yerde reklamını yapan adamları etkilemiyor.

Halen izlediğim yayıncılar oraya geçmedi. Beni etkilemeyecek ama saçma bir karar olmuş. Ayrıca Kick'de bir sürü reşit olmayan çocuklara şantaj yapan elemanlarda çok fazla. Bu da başka bir sebep olabilir.

Arkadaş iyice kafayı yedi bu BTK yeter ya. Ona yasak buna yasak. Ulan her şeye yasak.
Piyango ya da en küçük ihlal yapan her şeye direkt engel getiriyorlar şaka gibi. Linktree'ye de engel basmışlar kumar yüzünden ama temel amacı tek sitede çoklu link koymak. Kullanıcının yaptığı şeylerden dolayı adamlar engel yiyor.

Parayı görünce Twitch'i bırakan, sonra tıpış tıpış dönen israf yayıncıları üzen bir durum olmuştur.
Amazon hissesi mi aldınız hocam ne bu nefret? Ne yani ben şimdiki işimden çıkıp bana daha iyi imkan tanıyan ve para veren bir işi tercih etsem kötü bir şey mi yapmış oluyorum?

Son düzenleyen: Moderatör: