Malum şahıslar "nas" algısı yapıyorya ondan dolayı öyle demiş yani "her 2 taraf içinde sorun yok" anlamında.Islama gore suc olsa niye yasak olacakmis, seriat ile mi yönetiliyoruz?
Detaylar
Kim cevapladı?Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Bu kılıç çekme olayı yıllar önce TSK'dan kaldırılmış. Komutanların izin vermemesine rağmen, oradaki askerlerle gruplaşıp yapmışlar. Yanlış veya değil, komutanlar izin vermemiş nihayetinde ve emre uyulmamış.Yasalara aykırı bir şey var mı? Bilmediğimden soruyorum.
Anlarsın ki komutan emri sorgulanamaz, kurallara ve kanunlara aykırı değilse.
Diğer yandan daha alt seviye rütbeliler ise düzeni sağlayamadığı için işlem açıldı.
- Makaleler
- 1
Hayir, toren sirasinda yapmalarina izin verilmemis. Onlar da toren sonrasinda yapmislar, yapilamaz diye bir yasak yok.Bu kılıç çekme olayı yıllar önce TSK'dan kaldırılmış. Komutanların izin vermemesine rağmen, oradaki askerlerle gruplaşıp yapmışlar. Yanlış veya değil, komutanlar izin vermemiş nihayetinde ve emre uyulmamış.
Anlarsın ki komutan emri sorgulanamaz, kurallara ve kanunlara aykırı değilse.
Diğer yandan daha alt seviye rütbeliler ise düzeni sağlayamadığı için işlem açıldı.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
Onu bilmiyorum. MSB'nin açıklamasına göre yazdım. Emre itaatsizlikten dolayı işlem başlatılmış.Hayir, toren sirasinda yapmalarina izin verilmemis. Onlar da toren sonrasinda yapmislar, yapilamaz diye bir yasak yok.