• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Kilit ekranında saat rengi beyaz seçilmesine rağmen gri gözüküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

koray105

Başarılı
Beyaz renk seçili bu arada ama böyle duruyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1416.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 71
Çözüm
Hocam burada yaptığımız şey bir işe yaramıyor ki burada beyaz veya herhangi bir renk seçtim zaten seçip çıktıktan sonra hala gri kalıyor.

Anladım hocam, İnternet'e biraz bakınınca sorunun çözümünü iPhone'u yeniden başlatarak çözenler olmuş, deneyebilirsiniz isterseniz:
  • Sesi aç düğmesine kısaca basın.
  • Sesi kıs düğmesine kısaca basın.
  • Apple logosunu görünceye kadar yan düğmeyi basılı tutun (yaklaşık 10 saniye).

Opaklık ayarı var mı? Saydamlaşmış gibi görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_1424.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 58
@koray105
Tamam hocam işte, işe yaramış. Bi' ilk ekran görüntüsüne bakın, bir de son attığınıza bakın. Daha ne kadar beyazlık istiyorsunuz? En fazla bu kadar olur.

@koray105
Tamam hocam işte, işe yaramış. Bi' ilk ekran görüntüsüne bakın, bir de son attığınıza bakın. Daha ne kadar beyazlık istiyorsunuz? En fazla bu kadar olur.

Hocam burada yaptığımız şey bir işe yaramıyor ki burada beyaz veya herhangi bir renk seçtim zaten seçip çıktıktan sonra hala gri kalıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_1425.webp
    47,7 KB · Görüntüleme: 54

Anladım hocam, İnternet'e biraz bakınınca sorunun çözümünü iPhone'u yeniden başlatarak çözenler olmuş, deneyebilirsiniz isterseniz:
  • Sesi aç düğmesine kısaca basın.
  • Sesi kıs düğmesine kısaca basın.
  • Apple logosunu görünceye kadar yan düğmeyi basılı tutun (yaklaşık 10 saniye).

Çözüm
Cidden işe yaradı teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…