Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam burada yaptığımız şey bir işe yaramıyor ki burada beyaz veya herhangi bir renk seçtim zaten seçip çıktıktan sonra hala gri kalıyor.
Anladım hocam, İnternet'e biraz bakınınca sorunun çözümünü iPhone'u yeniden başlatarak çözenler olmuş, deneyebilirsiniz isterseniz:
- Sesi aç düğmesine kısaca basın.
- Sesi kıs düğmesine kısaca basın.
- Apple logosunu görünceye kadar yan düğmeyi basılı tutun (yaklaşık 10 saniye).
Berk Demiray
Becerikli
Opaklık ayarı var mı? Saydamlaşmış gibi görünüyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 43
Senin beyaz sanıp seçtiğin şey muhtemelen ekranda seçili olan, onun hemen yanındakini seçeceksin.
koray105
Başarılı
Senin beyaz sanıp seçtiğin şey muhtemelen ekranda seçili olan, onun hemen yanındakini seçeceksin.
Eki Görüntüle 138799
Beyaz seçili olmasına rağmen böyle.
Var ama işe yaramadıOpaklık ayarı var mı? Saydamlaşmış gibi görünüyor.
Dosya Ekleri
koray105
Başarılı
@koray105
Tamam hocam işte, işe yaramış. Bi' ilk ekran görüntüsüne bakın, bir de son attığınıza bakın. Daha ne kadar beyazlık istiyorsunuz? En fazla bu kadar olur.
Hocam burada yaptığımız şey bir işe yaramıyor ki burada beyaz veya herhangi bir renk seçtim zaten seçip çıktıktan sonra hala gri kalıyor.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 43
Anladım hocam, İnternet'e biraz bakınınca sorunun çözümünü iPhone'u yeniden başlatarak çözenler olmuş, deneyebilirsiniz isterseniz:
koray105
Başarılı
Cidden işe yaradı teşekkürler.Anladım hocam, İnternet'e biraz bakınınca sorunun çözümünü iPhone'u yeniden başlatarak çözenler olmuş, deneyebilirsiniz isterseniz:
![]()