Kilitlenen hesap nasıl açılabilir?

Hesenoff044

Uzman
Selam millet. Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben Facebook kullanıyorum. Facebook hesabım kilitlendi. Hesabıma giremiyorum. Bu neden olabilir ve bunu nasıl geri alabilirim?
Not: Hesabımda iki adımlı doğrulama açık ve şifre sıfırlamakta zorluk çektim fakat Facebook neden böyle yapıyor?

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler dilerim.

@Hasan Merkit @Astronotarda @AMG GOAT Bu konuya yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilitlenen Facebook hesabınızı geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Facebook Giriş Sayfasına Gitin: Web tarayıcınızda Facebook'un giriş sayfasına gidin.

2. Şifreyi Sıfırla: "Şifrenizi mi unuttunuz?" seçeneğini tıklayarak e-posta adresi veya telefon numaranızla şifre sıfırlamayı deneyin.

3. Alternatif Giriş Yöntemleri: Hesabınıza giriş yaparken daha önce kullandığınız bir cihazdan veya tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin.

4. Kimlik Doğrulama: İki adımlı doğrulamayı kullandığınız için telefonunuza bir doğrulama kodu gönderilebiliyor. Bu kodu girerek hesabınıza erişimi sağlamaya çalışın.

5. Hesap Kurtarma Formunu Kullanma: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Facebook hesap kurtarma formunu doldurarak yardım isteyebilirsiniz:
- Facebook Yardım Merkezi

6. Güvenlik Sorularını Yanıtlayın: Hesabınız için belirlenen güvenlik sorularına yanıt vererek giriş yapmayı deneyin.

7. Bekleyin: Hesabınıza erişim sağladıktan sonra, ayarlarınızı gözden geçirin ve güvenlik önlemlerinizi artırın.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, daha fazla bilgi veya destek için Facebook ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…