Hesenoff044

Uzman
Selam millet. Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben Facebook kullanıyorum. Facebook hesabım kilitlendi. Hesabıma giremiyorum. Bu neden olabilir ve bunu nasıl geri alabilirim?
Not: Hesabımda iki adımlı doğrulama açık ve şifre sıfırlamakta zorluk çektim fakat Facebook neden böyle yapıyor?

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler dilerim.

@Hasan Merkit @Astronotarda @AMG GOAT Bu konuya yardımcı olur musunuz?

1759672011133.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam millet. Nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Ben Facebook kullanıyorum. Facebook hesabım kilitlendi. Hesabıma giremiyorum. Bu neden olabilir ve bunu nasıl geri alabilirim?
Not: Hesabımda iki adımlı doğrulama açık ve şifre sıfırlamakta zorluk çektim fakat Facebook neden böyle yapıyor?

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi günler dilerim.

@Hasan Merkit @Astronotarda @AMG GOAT Bu konuya yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 190311
Kilitlenen Facebook hesabınızı geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Facebook Giriş Sayfasına Gitin: Web tarayıcınızda Facebook'un giriş sayfasına gidin.

2. Şifreyi Sıfırla: "Şifrenizi mi unuttunuz?" seçeneğini tıklayarak e-posta adresi veya telefon numaranızla şifre sıfırlamayı deneyin.

3. Alternatif Giriş Yöntemleri: Hesabınıza giriş yaparken daha önce kullandığınız bir cihazdan veya tarayıcıdan giriş yapmayı deneyin.

4. Kimlik Doğrulama: İki adımlı doğrulamayı kullandığınız için telefonunuza bir doğrulama kodu gönderilebiliyor. Bu kodu girerek hesabınıza erişimi sağlamaya çalışın.

5. Hesap Kurtarma Formunu Kullanma: Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, Facebook hesap kurtarma formunu doldurarak yardım isteyebilirsiniz:
- Facebook Yardım Merkezi

6. Güvenlik Sorularını Yanıtlayın: Hesabınız için belirlenen güvenlik sorularına yanıt vererek giriş yapmayı deneyin.

7. Bekleyin: Hesabınıza erişim sağladıktan sonra, ayarlarınızı gözden geçirin ve güvenlik önlemlerinizi artırın.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, daha fazla bilgi veya destek için Facebook ile iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.